(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen kirjanpitäjä, Helsinki - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2020
Suomalaisen Työn Liitto toimii sen puolesta, että suomalaisen työn arvostus kasvaa ja suomalainen työ menestyy. Liitto hallinnoi suomalaisesta työstä kertovia merkkejä eli Avainlippu-merkkiä, Design from Finland -merkkiä sekä Yhteiskunnallinen yritys -merkkiä ja vaikuttaa ostopäätöksiin, jotta työpaikat säilyvät ja uusia syntyy. www.suomalainentyo.fi. Etsimme yhteistyössä Suomalaisen Työn Liiton kanssa

osa-aikaista Kirjanpitäjää

huolehtimaan kokonaisvaltaisesti Suomalaisen Työn Liitto ry:n ja Avainlippu Oy:n kirjapidosta ja tilinpäätöksistä. Tehtävä on vakituinen ja työsuhde solmitaan suoraan Suomalaisen Työn Liiton kanssa. Työtä on n. 15-25 h/vko. Voit joustavasti suunnitella työaikasi joko niin, että teet 2-3 pv kokonaista työpäivää viikossa tai 3-5 h viitenä päivässä viikossa. Tehtävä alkaa lokakuussa.

Tehtävänkuvasi sisältää 

kokonaisvaltaisesti liiton taloushallinnon hoitamisen hallintopäällikön ja toimitusjohtajan rinnalla. Vastuullesi kuuluu niin myynti- ja ostoreskontrat, kirjanpito, palkanmaksu, tilinpäätökset, viranomaisilmoitukset ja verotusasiat kuin myös budjetointi ja sen seuranta sekä raportointi. Toimit Visma Nova ja Kellokortti.fi -järjestelmien pääkäyttäjänä sekä Kela-asioiden yhteyshenkilönä. Lisäksi osallistut toimintasuunnitelman ja toimintakertomuksen laadintaan yhteistyössä toimitusjohtajan ja hallintopäällikön kanssa. Tehtäviisi kuuluu myös osallistuminen IT-järjestelmähankkeisiimme.

Toivomme Sinulta 

vankkaa kokemusta kokonaisvaltaisesta taloushallinnon tehtävästä ja osaamista tilinpäätöksen laatimisessa. Työotteeltasi olet itsenäinen, vastuuntuntoinen ja oma-aloitteinen. Arvostamme aitoa halua rakentaa toimivaa yhteistyötä työyhteisön sisällä sekä valmiutta sitoutua osa-aikaiseen työtehtävään. Eduksesi katsotaan aiempi kokemus IT-järjestelmähankkeista ja luontainen kiinnostus toiminnan kehittämisestä kohtaan.

Tarjoamme sinulle

Tässä monipuolisessa taloushallinnon tehtävässä olet tärkeä osa pientä mutta sitäkin asiantuntevampaa tiimiä. Palkkauksemme on kilpailukykyinen ja pakettiin kuuluu laajan työterveyshuollon lisäksi virike- ja lounasedut.

Kiinnostuitko?

Siinä tapauksessa rekisteröidy hakijaksi ja liitä mukaan hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 21.9.2020 mennessä. Hakuprosessista vastaa Eilakaislalla seniorkonsutti Minna Kauhanen. Minnan tavoitat lisäkysymyksiä varten numerosta p. 030 6090 204 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Katso tästä lisätietoa Suomalaisen Työn Liitosta.