(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen kiinteistönhoitaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.3.2020

Haemme nyt reipasta KIINTEISTÖNHOITAJAA Haminaan!

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistönhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.

Työtehtäviisi kuuluu yleiset kiinteistönhoidon työtehtävät asiakaskohteissamme, kuten roskien keruu, liputukset sekä lumityöt. Työtä tehdään sekä arkisin että viikonloppuna klo 8-16 välillä, mutta työ sisältää päivystysvuoroja, jolloin muutkin työajat ovat mahdollisia. Viikkotyötunteja kertyy 0-30. Työ on toistaiseksi voimassaoleva osa-aikatyö.

Toivomme sinun olevan joustava, luotettava ja rivakka työssäsi. Aiempaa työkokemusta enemmän arvostamme reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Tehtävään soveltuva koulutus katsotaan eduksesi. Edellytämme sinulta hyvää suomen kielen taitoa sekä ajokorttia (B tai T). Työtehtävä edellyttää myös ajankohtaisia IT-taitoja. Toivomme, että viihdyt ulkotöissä ja sinulla on hyvä peruskunto.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Lähetä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 5.4.2020. Työ alkaa mahdollisimman pian.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -