(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen keräilijä
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2018

Etsitkö työpaikkaa, jossa voit joustavasti tehdä 3-5 vuoroa viikossa mielenkiintoisten varastotehtävien parissa?

Haemme asiakkaallemme Vantaan Petikossa sijaitsevaan varastoon tunnollista ja reipasta varastotyöntekijää. Työtehtävät koostuvat pääosin elintarvikkeiden päätekeräilystä keräilykonetta sekä lavansiirtovaunua apuna käyttäen. Töitä tehdään päivän aikana lämpimässä, viileässä (noin +4 astetta) sekä pakkasessa.

Työskentely tapahtuu arkisin kahdessa vuorossa klo 6-14 ja klo 14-22. Tämän lisäksi arvostamme myös mahdollisuutta tehdä töitä tarvittaessa viikonloppuisin. Töitä on tarjolla 3-5 vuoroa viikossa, vuorojen painottuessa maanantaille, tiistaille ja perjantaille. Työssä tarvitset hyvän fyysisen kunnon lisäksi sujuvaa suomen kielen taitoa, tarkkuutta ja reipasta asennetta. Aikaisempi varastokokemus katsotaan eduksesi, mutta se ei ole välttämätöntä, sillä tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtäviin. Meille työntekijän tärkein ominaisuus on aito motivaatio työtehtäviä kohtaan.

Voit aloittaa tehtävässä heti, kuitenkin viimeistään 26.3.2018. Kyseessä on lähtökohtaisesti pitkäaikainen paikka, mutta riittää, jos pystyt sitoutumaan työtehtäviin elokuun loppuun asti.

Mikäli paikka herätti mielenkiintosi, jätähän hakemuksesi mahdollisimman pikaisesti. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana.