(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen keräilijä pakkasvarastolle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2018

Etsitkö osa-aikaista työtä erinomaisilla ansiomahdollisuuksilla? Toivotko, että työ joustaisi muun elämän ohessa, tarjoten kuitenkin säännöllistä toimeentuloa ja reipastahtista tekemistä? Meillä on duuni sinulle!

Etsimme nyt osa-aikaisia KERÄILIJÖITÄ asiakkaamme pakkasvarastolle Tuusulan Jusslaan.

Työssäsi keräilet ääniohjauskuulokkeiden ohjeiden mukaiset pakastetuotteet käsin eri keräilypaikoilta, järjestät ne lavalle ja kuljetat lavan trukin avulla lähettämöön, jonka jälkeen aloitat uuden keräilykeikan. Pakasteiden keräys on fyysisesti vaativaa ja kylmää työtä, jota tehdään noin -25 asteen työympäristössä.

Toivomme sinulta ennen kaikkea hyvää asennetta sekä intoa fyysistä ja reipastahtista työtä kohtaan. Aikaisempi varastokokemus ei ole vaatimuksena, sillä perehdytämme sinut hyvin tehtävään. Työturvallisuusmääräysten vuoksi odotamme sinulta täysi-ikäisyyttä. Työaikojen ja työpaikan sijainnin vuoksi oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työmatkoja.

Tarjoamme sinulle erinomaiset ansiomahdollisuudet ja tilaisuuden päästä työskentelemään joustavassa, reilussa fyysisessä työssä, jossa voit itse vaikuttaa töiden määrään ja vuoroihin (1 - 5 vuoroa viikossa) oman käytettävyytesi mukaan. Työajat vaihtelevat vuoroviikoin. Töitä tehdään aamu- ja iltavuoroissa klo 6 - 14 tai klo 14 - 22.

Palkitsemme hyvästä työstä erittäin motivoivalla suoritelisällä, joka on varastoalan parhaita Suomessa! Voit omalla aktiivisella työskentelylläsi ansaita jopa 1000 - 1500 €/kk suoritelisää peruspalkan lisäksi. Perustuntipalkkasi muodostuu kaupan alan taulukkotuntipalkasta sekä lisistä.


Tässä työkohteessa työntekijät ovat viihtyneet niin hyvin, että saamme toistuvasti positiivista palautetta. Monet työntekijät ovatkin viihtyneet asiakasyrityksessämme jo usean vuoden ajan.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään pikaisesti oheisen linkin kautta. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.


Voit tutustua myös muihin logistiikka-alan tehtäviimme täällä: http://bit.ly/logistiikkatyöhönPersonalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi