Osa-aikainen kello- ja korumyyjä Kalasatamaan
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2021

Oletko aurinkoisella asiakaspalveluasenteella varustettu tyyppi, jolla on kokemusta myyntityöstä? Olisitko kiinnostunut työskentelemään laadukkaiden kellojen ja korujen parissa? Mikäli vastasit kyllä, jatka lukemista - saatat olla etsimämme henkilö!

Etsimme asiakkaallemme KELLO- JA KORUMYYJÄÄ Kalasatamaan. Tulevassa työssäsi toimit laadukkaiden huippumerkkien parissa asiakkaita palvellen. Toivomme sinulta löytyvän aiempaa kokemusta kello- ja korumyynnistä; mikäli vastaavaa kokemusta ei löydy, mutta sinulla on kokemusta myyntityöstä, voit silti olla etsimämme henkilö! Ennen kaikkea toivomme sinun olevan myyntihenkinen, tarkka ja sosiaalinen tekijä, jolla on hymy herkässä; tässä työssä parhaiten pärjää reippaan, positiivisen ja omatoimisen asenteen omaava tyyppi! Toivomme sinulta hyvää suomen sekä englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksesi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Tunteja sinulle on tarjolla noin 10 h/vk, ja tarvetta hyvälle tekijälle on pidemmäksi aikaa. Vuoroja sinulla on liikkeen aukioloaikojen mukaisesti, joten sinulla voi olla vuoroja niin aamuisin, iltaisin kuin viikonloppuisinkin.

Kiinnostuitko? Mikäli koet olevasi etsimämme tyyppi, jätä hakemuksesi osoitteessa www.amiko.fi pikimmiten. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Saatat siis kuulla meistä ennemmin kuin arvaatkaan! Mahdollisiin kysymyksiisi vastaa Amikon Jasmiina, p. 050 330 2258.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1507313
  • Tehtäväalue: Kaupan ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 17.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa