(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen kassatyöntekijä apteekkiin
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2019

Haemme asiakkaallemme Tampereelle, hyvien kulkuyhteyksien päässä sijaitsevaan apteekkiin 

kassatyöntekijöitä keikkaluontoiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä palvelet ja rahastat asiakkaita kassalla. Pidät yllä liikkeen yleistä siisteyttä ja hoidat kassatilitykset vuoron päätyttyä. Työaika on apteekin aukioloaikojen mukaan vaihtelevasti. Työsuhde solmitaan Suomen Henkilöstötalon kanssa ja sopimus on tarvittaessa töihin kutsuttava. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää asiakaspalveluasennetta, joustavuutta sekä tarkkuutta. Eduksi luetaan aiempi kokemus asiakaspalvelusta tai apteekissa työskentelystä. 

Tarjoamme sinulle keikkaluonteisen työsopimuksen esim. opintojen tai toisen työn rinnalle. 

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, hae paikkaa pikaisesti sähköisen hakujärjestelmämme kautta tai lähettämällä hakemuksesi sekä CV:si sähköpostilla osoitteeseen tyonhaku@henkilostotalo.fi. Käytä otsikkona hakemaasi paikkaa.


Tsemppiä hakuun!

Tiedätkö jonkun, joka kaipaisi uusia haasteita urapolulleen? Kauttamme on auki aina useita työpaikkoja, joihin on liitetty vinkkipalkkio. Käy katsomassa avoimet vinkkipalkkiopaikat: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää: https://henkilostotalo.fi/ 
Tykkää meistä Facebookissa: https://www.facebook.com/suomenhenkilostotalo/