(Poistunut julkaisusta)

OSA-AIKAINEN KANGAS- JA SISUSTUSMYYJÄ
Vallila Collection

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2020

Haemme Lahden Kauppakeskus Trion Vallila myymälään

OSA-AIKAISTA KANGAS- JA SISUSTUSMYYJÄÄ

Joukkomme kaipaavat energistä, vastuuntuntoista ja oma-aloitteista myyjää sekä asiakaspalvelun ammattilaista. 

Työtehtäviisi kuuluu Vallila-tuotteiden aktiivinen myyntityö ja asiakaspalvelu sekä myymälän ilmeestä huolehtiminen Vallilan antaman ohjeistuksen mukaisesti. Toimit myymäläpäällikkömme oikeana kätenä ja tuuraajana hänen poissa ollessaan, joten ethän epäröi ottaa vastuuta ja tarttua toimeen myös itsenäisesti.

Sinulle on luonteenomaista positiivinen ja reipas ote asiakaspalvelutyöhön ja asiat hoituvat joustavalla ja yhteistyökykyisellä asenteella. Tarjoat myyntihenkisellä osaamisellasi asiakkaille heidän tarpeidensa mukaisia ratkaisuja tunnetuista ja laadukkaista tuotteistamme tarvittaessa myös englannin kielellä. Aikaisempi kokemus sisustustekstiilien myynnistä katsotaan eduksi. Huomioithan, että työskentely Vallila myymälässä vaatii täysi-ikäisyyttä ja myymälässä työskennellään pääosin yksin.

Etsimme osa-aikaista myyjää keskimäärin 10 tuntia viikossa sopimuksella. Tehtävä täytetään mahdollisimman nopeasti ja työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. 

Palkkaus on kaupan työehtosopimuksen mukainen. Työajat määräytyvät myymälän aukioloaikojen mukaisesti sisältäen ilta- ja viikonloppuvuoroja. Tehtävään sovelletaan kaupan alan työehtosopimusta.

Jos olet kiinnostunut tehtävästä – jätä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi sähköisesti 9.2.2020 mennessä osoitteella rekrytointi(at)vallilainterior.fi otsikolla ”Myyjä Vallila Lahti”