(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen kahvilatyöntekijä Tampereelle
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2020

Oletko sosiaalinen ja viihdyt asiakaspalvelutyössä? Tykkäät tehdä töitä ihmisten kanssa ja hymysi loistaa iloisen aurinkoisena asiakaspalvelua tehdessä. Tässä olisi sinulle unelmaduuni hyvässä ja todella ammattitaitoisessa porukassa!

Haemme asiakakkaallemme KAHVILATYÖNTEKIJÄÄ Tampereen keskustaan. 

Työtehtävänäsi on erinäiset kahvilassa tehtävät työt. Olet iloinen, reipas, rempseä ja asiakaspalvelutyö on lähellä sydäntäsi. Edellytämme aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta, kahvilatyöstä sekä kassatyöskentelystä ja erikoiskahveista. Pystyt tarpeen vaatiessa työskentelemään yksin. 

Sinulla on positiivinen asenne, olet oma-aloitteinen ja tykkäät työskennellä ihmisten parissa. Työhön perehdytetään ja ammattitaitoiset työkaverit opastavat sinua pääsemään alkuun. Hygieniapassi ja suomen kielen taito vaaditaan.

Työ sopii erityisen hyvin opiskelujen oheen tehtäväksi ja tarjolla on ilta- ja viikonloppuvuoroja. Työaika vaihtelee viikoittain ja on keskimäärin 10-15h/vko ja painottuu viikonloppuvuoroihin. Töitä on tarjolla alkuun joulukuun loppuun asti, mutta sinulla on mahdollisuus jatkaa tehtävässä vuoden vaihteen jälkeen.

Olisiko sinusta tekemään omalla persoonallasi kahvilaympäristöstä erityisen viihtyisä? Jos kiinnostuit tehtävästä, hae meille heti. Haastattelut alkavat jo hakuaikana ja tehtävään tullaan palkkaamaan tekijä pikaisesti. Täytä hakemus osoitteessa www.amiko.fi. Olemme erikseen yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Lisätietoa tehtävästä antaa Amikon Kaisa p. 0503302258, arkisin klo 10-14 välillä.

Huomaathan erityisen lyhyen hakuajan ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä!

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!