(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen kahvilasiivooja, Hyvinkää, Winclean Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.9.2020

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25000 tarinaa sekä niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla.  

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!


Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Winclean Oy:lle osa-aikaista kahvilasiivoojaa Hyvinkäälle. 


Siivoojalla tulee olemaan kohteena kahvilan/myymälän siivous. Työaika yhteensä on 5h/viikko syyskuun loppuun. Työskentelyaika on tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin klo. 6:00-7:40. Lokakuusta alkaen työskentelyaika on maanantai-lauantai klo. 6:00-7:40 sekä lauantai-ilta klo. 18:00-19:40. Työkohde sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien päässä Hyvinkään keskustassa.

Toivomme siivoojalta ripeää ja motivoitunutta työotetta sekä huolellista työnjälkeä.

Tarjoamme mielenkiintoisen sekä mukavan työkohteen ja nykyaikaiset siivousvälineet. Kyseessä on vakituinen työsuhde. Työsuhde tulee olemaan alkuun henkilöstövuokrauksen kautta.

Kerrothan työhakemuksessasi mahdollisimman tarkasti omasta käytettävyydestäsi ja osaamisestasi. Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden Thu Duong (thu.duong@nordic.fi).

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!