(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen junior työnjohtaja pääkaupunkiseudulle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019
Etsitkö mahdollisuutta päästä työskentelemään työnjohdon parissa? Onko sinulla kokemusta rakennustyömaatyöskentelystä sekä ymmärrystä rakentamisesta? Mikäli vastasit kysymyksiin kyllä, lue lisää ja hae paikkaa jo tänään, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!
KUVAUS
Academic Work etsii osa-aikaista junior työnjohtajaa Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina RRT Oy:ssä.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä pääset kiertämään Helsingin ja muun pääkaupunkiseudun työmaita ja varmistamaan projektien pysymisen aikataulussa. Työtehtäviäsi ovat myös työmaatyöntekijöiden ohjeistaminen, tarjouslaskenta sekä budjetin hallinta. Esimiehenäsi toimii yrityksen toimitusjohtaja ja raportoit hänelle työsi etenemisestä. Työskentelet juhannukseen saakka 2-3 päivää viikossa, jonka jälkeen pääset mahdollisesti työskentelemään kokoaikaisesti. Normaali työpäivä alkaa klo 7 ja loppuu klo 15.

Työtehtäviisi kuuluu:


* työmaiden kiertäminen pääkaupunkiseudulla
* projektien aikataulussa etenemisen varmistaminen
* työmaatyöntekijöiden ohjeistaminen
* tarjouslaskentaa ja budjetin hallintaa


Tehtävä sopii sinulle, joka et pelkää itsenäistä työskentelyä. Tehtävä tarjoaa kehittymismahdollisuuksia työnjohtajan paikkaan. Asiakasyrityksemme on kunnianhimoinen yritys, jolla on kovat kasvutavoitteet.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on rakennusalan tai liiketalouden koulutus sekä kokemusta rakennustyömailla työskentelystä. Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen kielitaito sekä perustason englannin kielitaito. Lisäksi etsimämme henkilö hallitsee Microsoft Office -ohjelmistojen käytön. Tämän lisäksi etsimällämme henkilöllä tulee olla B-ajokortti. Tehtävässä menestyminen edellyttää projektinhallintataitoja, ymmärrystä rakentamisesta ja työmaista sekä kykyä lukea rakennuspiirustuksia ja työselosteita. Hae tätä paikkaa, jos olet ulospäinsuuntautunut ja aktiivinen työntekijä, joka osaa olla haastavimmissakin tilanteissa jämäkkä ja rohkea.

Etsimällämme henkilöllä on:


* rakennusalan (AMK/DI) tai liiketalouden koulutus (tradenomi/KTM)
* kokemusta rakennustyömailta ja ymmärrystä rakentamisesta
* hyvät Office-taidot
* B-ajokortti


Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on kokemusta projektinhallinnasta.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: 15.4.2019

Työmäärä: 20h/vko juhannukseen saakka, jonka jälkeen mahdollisesti kokoaikainen

Kesto: 6kk, jonka aikana mahdollisuus keskustella jatkosta

Paikka: Helsinki ja muu pääkaupunkiseutu

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä:

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
RRT Oy tarjoaa palveluja rakennushankkeisiin, toteuttaen vaativia tilamuutoksia, asunto-osakeyhtiöiden märkätilojen kokonaissaneerauksia, saunaosastojen saneerauksia ja vesivahinkosaneerauksia. Yritys tarjoaa kokonaisvaltaisia palveluja hankesuunnittelusta toteutukseen niin uudis- kuin korjausrakentamishankkeisiin.