(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen Junior HR-konsultti
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2019Työn kuvaus:
  Haemme kahta osa-aikaista Junior HR-konsulttia Adeccon pääkonttorille Tikkurilaan tuotanto- ja logistiikkatiimiin. Työ alkaa mahdollisimman pian ja kestää 31.8.2019 saakka. Työtä on noin 1-3 päivää viikossa, joten tehtävä sopii hyvin esimerkiksi opintojensa loppuvaiheessa olevalle HR-alan opiskelijalle. Työn pääpaino on rekrytointiprosessien suorittamisessa asiakkaillemme.
 
Hakemamme henkilö nauttii työskentelystä nopeatempoisessa ja energisessä ympäristössä. Hyvä lähtökohta työlle Adeccolla on aito kiinnostus ihmisiin ja hyvät vuorovaikutustaidot. Työskentelytapasi on oma-aloitteinen, ripeä ja asiakaspalveluhenkinen. Tehtävässä edellytetään erinomaista suomen kielen taitoa ja hyvää englannin kielen taitoa.
 
Tehtäviisi kuuluvat:
- Työpaikkailmoitusten kirjoittaminen ja julkaiseminen
- Hakijoiden kontaktointi sekä haastatteleminen puhelimitse
- Työhakemusten käsittely
- Hakijoiden haastattelut
- Tilausten täyttö
- Rekrytointimessuille osallistuminen ja Adecco-brändin tunnetuksi tekeminen
 
Työmme on näköalapaikka erilaisiin yrityksiin ja heidän työntekijätarpeisiinsa. Adeccolla pääset tekemään merkityksellistä työtä ja yhdistämään työnantajat ja työnhakijat keskenään. Tukenasi on hauska ja kokenut tiimi, jonka osana pääset kasvattamaan monipuolisesti osaamistasi.

Olisitko sinä hakemamme HR-palvelualasta kiinnostunut tulevaisuuden huipputekijä? Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae tehtävää mahdollisimman pian. Lähetä hakemus osoitteessa www.adecco.fi ja liitä mukaan CV:si, palkkatoiveesi sekä tieto mikä olisi sinulle sopiva tuntimäärä viikossa.  Lisätietoja tehtävästä antaa Team Leader Susanne Gustafsson puh. 050 444 4471 tai sähköpostitse susanne.gustafsson@adecco.fi tai HR-konsultti Mia Kettunen puh. 040 845 1012 tai sähköpostitse mia.kettunen@adecco.fi.
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Junior HR-konsultti


Sijainti:  VANTAA


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Mia Kettunen, 040 845 1012


Toimipaikka:  VANTAA