Osa-aikainen Junior Contract Coordinator, Alcon, Espoo
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2021
Alcon etsii Suomen sopimushallintansa vahvistukseksi osa-aikaista sopimuskoordinaattoria. Tässä itsenäisessä roolissa tuet Suomen, ja koko yrityksen, sopimustenhallintaa vastaten itsenäisesti työvaiheista koko sopimusprosessin aikana. Työssä menestyy erinomaisesti itsenäinen ja tarkka henkilö, joka organisoidusti varmistaa prosessin onnistumisen. Joustavuutensa ansiosta työ sopii täydellisesti esimerkiksi opiskelun ohelle!
KUVAUS
Lähin työparisi on Suomen ja Norjan Tender & Contract Analyst, jonka aisaparina vastaat suomenkielisten sopimusten allekirjoitusprosessista ja hallinnasta. Mikäli kielitaitosi riittää, pääset mukaan myös Norjan sopimusprosesseihin.

Tässä roolissa pääset tutustumaan alansa johtavan yrityksen toimintaan paikallisella ja globaalilla tasolla. Työssä menestymisen kannalta tärkeintä on tarkka ja organisoitu työskentelytapa, ei koulutuksesi ja työkokemuksesi. Työtehtävät suoritat joustavasti Espoon toimistolla, tai lähes paikka- ja aikariippumattomasti etätyönä. Huomioithan kuitenkin, että alun kattavan perehdytyksen ja kokoaikaisen jatkuvan tuen saat toimistotyöaikoihin työskentelevältä tiimiltäsi.

Tarjoamme


* Joustavan työn, esimerkiksi opiskelujen oheen, jota voit tehdä lähes paikka- ja aikariippumattomasti
* Työroolin, jossa sinulla on mahdollisuus kasvaa ja syventää osaamistasi sopimusten ja sopimusneuvotteluiden monipuolisessa tehtäväkentässä
* Mahdollisuuden työskentelyyn joustavasti esimerkiksi opiskelujesi ohella, voit vaikuttaa työn määrään esimerkiksi tenttiviikkoihin valmistautuessa


Työllistyt Academic Workin konsulttina määräaikaisella 12kk työsopimuksella tähän toimeksiantoon, jonka jälkeen työsopimuksen jatko on mahdollinen. Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
Työskentelet tiiviissä yhteistyössä Suomen sopimuksista vastaavan kollegasi kanssa, avustaen häntä mm. seuraavissa tehtävissä:
* Oikean sopimuspohjan valinta ja täyttäminen uuden asiakkaan tiedoilla
* Sopimusprosessin etenemisen seuranta yhteistyössä myyntiorganisaation kanssa
* Valmiiden sopimusten hallinta
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tarkkuutta ja organisoitua työskentelytapaa.
* Sujuva suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito. Lisäksi vähintään yhden kielen sujuva kirjallinen ja suullinen hallinta seuraavista: englanti, norja, tanska tai ruotsi. Useamman kielen hallinta on etu, muttei välttämättömyys.
* Kyky työskennellä itsenäisesti koko ajan johdonmukaisesti edistäen annettuja työtehtäviä.


Muuta tietoa


* Aloitus: mahdollisimman pian
* Työaika: osa-aikainen, noin 10-20h/vko (työsopimus min 10h/vko)
* Kesto: 12kk määräaikainen työsopimus
* Sijainti: Espoo, sekä laaja etätyömahdollisuus
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Alconin, puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen. Haethan paikkaa siis jo tänään, sillä sopivan henkilön kanssa olemme valmiita etenemään nopeasti.

Liitäthän hakemukseesi motivaatiokirjeen, jossa tuot esiin motivaatiosi ja kiinnostuksesi juuri tätä tehtävää kohtaan.
MUUTA TIETOA
Alcon on maailman johtava silmänhoidon asiantuntija, joka on omistautunut auttamaan ihmisiä näkemään ensiluokkaisesti. Yli 70 vuoden kokemuksella Alcon on maailman suurin silmänhoitolaitteiden tuottaja, jonka kaksi päätoiminta-aluetta ovat leikkauslaitteisto ja näön parannus.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot