(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen Jr. Java-ohjelmoija
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019
Jos sytyt urheilusta ja ohjelmoinnista, jatka lukemista! Etsimme Accuscorelle ohjelmoijaa, joka on kiinnostunut urheilusta ja numeroista tulosten takana. Tämä on erinomainen tehtävä osa-aikaista ja etätyötä etsivälle Java-osaajalle, joka haluaa syventää osaamistaan algoritmien mallintamisesta. Lue lisää ja hae paikkaa tänään, sillä etenemme heti sopivan hakijan löydyttyä!
KUVAUS
Tässä tehtävässä pääset päivittämään Accuscoren simulaatiot nykyaikaiseen muotoon ja oppimaan, miten urheilutapahtumia ja yksittäisten pelaajien suorituksia simuloidaan. Työtehtäviisi kuuluu ohjelmointivirheiden ja muiden teknisten ongelmien ratkaiseminen. Työssä menestyminen edellyttää Javan, MySQL:n, MS Access ja Visual Basic hallintaa ja halua kehittää osaamistasi algoritmien parantamisessa ja mallintamisessa.

Tarjoamme


* Etätyön
* Joustavat työajat
* Mahdollisuuden kasvattaa omaa osaamista algoritmien mallintamisesta


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä
TYÖNKUVA

* Ohjelmointivirheiden ja muiden teknisten ongelmien ratkaiseminen.
* Algoritmien konvertoiminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Vahva Java ja MySQL osaaminen
* MS Access ja Visual Basic osaaminen
* Itsenäinen työote
* Sujuva suomen kielen taito


Etsimämme henkilö on:


* Kiinnostunut urheilusta ja numeroista tulosten takana
* Ratkaisukeskeinen
* Oma-aloitteinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12kk, 10-20 tuntia kuukaudessa
* Sijainti: Työ tehdään etänä
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Accuscoren puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Accuscore{target="_blank"} on urheilun datapalveluita ja erilaisten tapahtumien todennäköisyyksiä tarjoava yritys, joka on toiminut 15 vuoden ajan USA:ssa ja Euroopassa.