(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen IT-tukihenkilö (Turku)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2018

Etsimme asiakasyrityksellemme IT-Hammer Solutions Oy:lle osa-aikaista IT-tukihenkilöä Turkuun. Töitä tehdään alkuviikkopainotteisesti ma-to välillä (15-30h/vko), mutta työaikoihin on mahdollisuus vaikuttaa jonkin verran. Työ sopii myös esimerkiksi opintojen loppuvaiheessa olevalle henkilölle. Siirtyminen täysipäiväiseksi työntekijäksi on mahdollista aikaisintaan kesän jälkeen.

Pääasiallinen työtehtäväsi on toimia IT-tukena asiakasrajapinnassa. Toimit puhelin- ja etätukena, sekä vastaat laiteasennuksista ja -toimituksista asiakkaille.

Työssä menestyminen edellyttää soveltuvaa tietoteknistä koulutusta, sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Eduksi katsomme ruotsin kielen taidon. Arvostamme tarkkaa ja tehtävään tarttuvaa otetta sekä hyviä kommunikaatio- ja asiakaspalvelutaitoja. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan hakijoille eduksi. Erityisesti arvostamme:

- Perus ATK-raudan tuntemusta
- Kokemusta Windows-ympäristöstä
- Tietoverkkojen tuntemus
- Olet kiinnostunut ja valmis työskentelemään tietoturva- ja pilvipalveluiden parissa

Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden kartuttaa työkokemusta alan monipuolisten työtehtävien parissa ja kehittyä uralla eteenpäin. Odotamme innostunutta ja itsenäistä otetta uusien asioiden opiskeluun.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukanderille 26.03.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Janne Lukander p. 050 411 0344.