(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen iltasiivoojaa
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2019
Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Työskenteletkö mielelläsi ilta-aikaan?

Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykenevää ILTASIIVOOJAA asiakaskohteeseemme Espoon Tapiolaan.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä. Siivouspalveluissa korostamme ergonomiaa ja päivitettyjä siivoustyövälineitä ja -tekniikkoja. Yhdessä toimimalla ja tarjoamalla asiakkaillemme erinomaista palvelua, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky, takaamme laadun ja korkean asiakastyytyväisyyden.

Meillä vastaat ylläpitosiivouksesta ja imuroinnista toimistoympäristössä pääkonttorikohteessa. Työaika sijoittuu tehtäväksi pääsääntöisesti arkisin klo 15-21 välillä, mutta toivomme työaikojen suhteen tarvittaessa joustoa. Työtä on vähintään 12h/viikko; kolmena iltana viikossa 4h/ilta. Tämän lisäksi lisätuntien tekeminen on myös mahdollista. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja osa-aikainen.

Aikaisempi kokemus tai koulutus siivousalalta ei ole välttämätöntä, sillä sinut perehdytetään tehtävään huolellisesti. Alan koulutus ja kokemus katsotaan kuitenkin eduksi. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa sekä suomen ja englannin kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Työturvallisuuskortin katsomme eduksesi.

ISS palvelut tarjoaa sinulle mahdollisuuden haastaa omaa osaamistasi, kannustavan tiimin ja mahdollisuuden edetä urallasi tai pätevöityä toimialasi ammattilaiseksi. Meillä ISS palveluilla on kattavat sisäiset koulutusportaalit ja teemme aktiivista yhteistyötä oppilaitosten kanssa. Ota askel kohti etenemistä ja hae meille töihin nyt.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 31.1.2019 ja työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -