(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen iltasiivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.7.2020

Etsimme nyt siivoustiimiinsä vahvistukseksi ILTASIIVOOJAA Oulun Hiirosen alueelle.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä. Siivouspalveluissa korostamme ergonomiaa ja päivitettyjä siivoustyövälineitä ja -tekniikkoja. Yhdessä toimimalla ja tarjoamalla asiakkaillemme erinomaista palvelua, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky, takaamme laadun ja korkean asiakastyytyväisyyden.

Tässä tehtävässä huolehdit toimistokohteen ylläpitosiivouksesta iltaisin. Työaika sijoittuu klo 17-22 väliin arkisin ja työtunteja tehtävässä kertyy 20 h/vko. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja osa-aikainen.

Toivomme sinulta reipasta ja ennakkoluulotonta asennetta siivoustyöhön. Aikaisempi kokemus tai koulutus alalle ei ole välttämätöntä, mutta katsotaan eduksi. Menestyt tehtävässä, kun sinulta löytyy hyvä peruskunto, itsenäistä työotetta ja asetat asiakkaat etusijalle.

Tarjoamme sinulle vastuullisen työn ja kannustavan esimiehen. Huolehdimme työntekijöistämme, sillä olet arvokkain voimavaramme. Voit lukea lisää siivojamme työnkuvasta tästä.

Onko tämä tehtävä sinua varten? Tutusti meihin lisää osoitteessa www.iss.fi ja täytyä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Hakuaika tehtävään päättyy 5.8.2020 ja tehtävä alkaa sopivan henkilön löydyttyä.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi- ISS on savuton työpaikka -