(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen iltasiivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2019
Etsimme nyt osa-aikaista ILTASIIVOOJAA Kuopion keskustaan. 

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Tehtävässä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta toimistoympäristössä. Työaika tehtävässä on maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 15-22 välillä, työtunteja kertyy 9,5 per viikko.

Edellytämme aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä vähintään yhden vuoden ajalta. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Tehtävään valitulle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsuhteelle. 

Tarjoamme sinulle elämäntilanteeseesi sopivan osa-aikatyön sekä suuren yrityksen tuen työurallesi kehitys- ja koulutusmahdollisuuksineen. 

Lähetä hakemuksesi osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 31.10.2019.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -