(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen iltasiivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.5.2018

L&T:llä siivoustyö on paljon muutakin, mitä ehkä kuvittelet. Etsimme ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme sopivaa

SIIVOOJAA

osa-aikaiseen vakituiseen iltatyöhön Laukaaseen. Huolehdit asiakkaidemme toimisto- ja klinikkatilojen siivouksesta reippaalla asiakaspalveluasenteella. Töitä tehdään maanantaista perjantaihin klo 13.30-20.00 välillä. Päivittäiset tuntimäärät vaihtelevat hieman, mutta viikkotunteja kertyy yhteensä 24h.

Odotamme sinulta siivouskokemusta vähintään 2 vuoden ajalta. Ennen kaikkea arvostamme myös positiivista asennetta työhön ja halua oppia uutta. Työ on hyvin itsenäistä ja vastuullista, joten motivaation siivoustyöhön tulee olla kohdallaan.

Tarjoamme monipuolisen ja liikkuvan työn osana hyvää työporukkaa. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään, jos on kiinnostusta edetä vaativampiin tehtäviin. Sinulla on mahdollisuus myös kouluttautua samalla ammattiin – voit halutessasi suorittaa toimitilalahuoltajan tutkinnon osan tai vaikka koko tutkinnon oppisopimuksella työn ohessa!

Mikäli kiinnostuit, täytäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.