Osa-aikainen iltasiivooja Vantaalle
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2021

Etsitkö työtä, jossa pääset näyttämään ratkaisukykysi? Arvostatko työssäsi mahdollisuutta päästä näkemään käden jälkesi välittömästi?


Etsimme reipasta ILTASIIVOOJAA toimistoympäristöön VANTAANKOSKELLE.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta sekä viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo sekä ratkaisukyky. Kaikessa toiminnassamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne ja aito välittäminen. Valintojamme ohjaavat ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus pitäessämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä.


Tarjoamme kannustavan ja turvallisen työympäristön työntekijöillemme. Siivouspalveluissa korostamme ergonomiaa, työturvallisuutta sekä päivitettyjä työvälineitä ja –tekniikoita. Arvostamme työntekijöitämme ja haluamme mahdollistaa hyvinvoinnin sekä tuen kehittymiseen kaikissa elämänvaiheissa. Meillä sinulla on mahdollisuus kehittyä urallasi alan ammattilaiseksi. Lue lisää osaamisen kehittämisestä ISS Palveluilla täältä.


Tässä tehtävässä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta toimistoympäristössä. Työaika on arkisin klo 16-22. Työtunteja kertyy viikossa 30. Työsuhteesi tulee olemaan osa-aikainen ja vakituinen.


Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Et tarvitse koulutusta tai aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Perehdytämme tehtävään kattavasti, joten kokemusta tärkeämpää on oma-aloitteisuus ja oppimishalukkuus. Odotamme asiakaslähtöisyyttä, reipasta asennetta sekä tarkkaa työskentelyotetta. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyvän fyysisen peruskunnon sekä suomen kielen taitoa. Aikaisemman työkokemuksen ja alan koulutuksen katsomme eduksesi.


Tutustu siivoojan työhön ISS Palveluilla työntekijämme Karoliinan kertomana täällä. Tule mukaan tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Tuntuuko tehtävä omalta? Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 27.6.2021 ja työ alkaa 9.8.2021.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoiminnalle. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia ja työllistää Suomessa noin 8 000 palveluammattilaista. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, ja tiimiemme monimuotoisuus on meille tärkeä kilpailuetu ja pääoma liiketoimintamme menestyksen kannalta. Osallistava yrityskulttuurimme tekee ISS Palveluista luovan, tuottavan ja houkuttelevan työpaikan.


Olemme Helsinki Pride Platinum Partner vuonna 2021.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot