(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen iltasiivooja Uuteenkaupunkiin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.6.2020

Etsitkö monipuolista työtä, jossa varmasti näet työsi tuloksen? Hyvä, etsimme joukkoomme kahta

   

OSA-AIKAISTA SIIVOOJAA

 

tekemään desinfiointisiivousta asiakkaamme tuotantotiloissa Uudessakaupungissa. Kyseessä on määräaikainen työsuhde, joka alkaa sopimuksen mukaan ja kestää 31.10.2020 asti. Töitä on 3 tuntia päivässä tehtaan vuoronvaihdon yhteydessä. Työaika on maanantaista sunnuntaihin ja työt jaetaan vaihtelevasti kahden tekijän mukaan. Työviikko voi esimerkiksi olla toiselle 4 päivää ja toiselle 3 päivää. 

 

Edellytämme kohteessa ennen kaikkea hyvää asiakaspalveluasennetta ja vahvaa sitoutumista korkeaan laatuun. Tässä tiimissä asenne ratkaisee. Vaikka arvostammekin aiempaa kokemusta alalta, perehdytämme innolla myös untuvikot työtehtäviin. Tehtävään vaaditaan suomen kielen sujuvaa osaamista ja työturvallisuuskortti on eduksi. 

 

Tarjoamme sinulle kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Käyttöösi saat modernit työvälineet. Noudatamme kiinteistöpalvelualan TES:iä. Olet enemmän kuin tervetullut rakentamaan uraa ketterään kiertotalousfirmaamme!

   

Oletko etsimämme henkilö? Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian! 

  

Mikäli sinulla herää erityisiä kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää viestiä osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta.