Osa-aikainen iltasiivooja Turkuun
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2021


Pidätkö iltatyöstä? Etsitkö lisäansioita tai työtä opiskelujen ohelle? Tule mukaan joukkoomme luomaan tiloja, joissa on hyvä olla!

Haemme nyt OSA-AIKAISIA SIIVOOJIA asiakaskohteisiimme TURKUUN.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.


Haemme työntekijöitä asiakaskohteisiimme kouluihin, vanhainkoteihin, päiväkoteihin, terveydenhoito- ja toimistoympäristöihin puhtaanapidon tehtävien pariin. Työtehtäviin kuuluu pääsääntöisesti ylläpitosiivousta ja tarpeen mukaan myös perussiivouksia. Työtä tehdään arkisin 3 – 6,5 tuntia päivässä. Työtä on iltavuorossa klo 14:00-20:00 välillä. Työsuhteet ovat osa-aikaisia (15 – 32,5h/viikko) ja vakituisia. Asiakaskohteita on eri puolilla Turkua ja työt suoritetaan pääsääntöisesti yhdessä asiakaskohteessa.


Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Et tarvitse aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, sillä perehdytämme kattavasti työhön. Katsomme kuitenkin aiemman puhtaanapitoalan sekä alan ammatillisen koulutuksen eduksesi. Tehtävässä toimimiseen tarvitset hyvää suomen kielen taitoa sekä hyvää fyysistä peruskuntoa. Arvostamme vastuullista työskentelyotetta. Kouluympäristön vuoksi valitun henkilön on esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien (504/2002) -lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote. Rikostaustaote ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi, kun se esitetään työnantajalle. Rikostaustaote tullaan edellyttämään henkilöiltä, jotka työskentelevät koulukohteissa.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Siivoustehtävissä noudatamme kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukaista palkkausta. Näissä tehtävissä tarjoamme sinulle mahdollisuuden kouluttautua alan ammattilaiseksi työn ohessa.


Täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa tyopaikat.iss.fi tai viimeistään 15.8.2021. Saatamme käsitellä hakemuksia jo hakuaikana, mutta tehtävät täytetään vasta hakuajan päätyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.


ISS Palvelut tekee maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa on hyvä olla. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 412 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 999. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot