(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen iltasiivooja Turku-Lieto alueelle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2020

Oletko iltavirkku ja kaipaat liikkuvaa työtä? Nautitko fyysisestä työstä, jossa työn tuloksen näkee heti? Nyt saattoi napata! Etsimme ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme

 

ILTASIIVOOJAA 

  

vakituiseen osa-aikatyöhön Turku-Lieto alueelle. Työssäsi pääset huolehtimaan asiakkaamme kahden myymäläkohteen siisteydestä iloisella asiakaspalveluasenteella. Kohteessa työskennellään ma-pe klo. 18.00-22.00, viikonloput on pyhitetty vapaa-ajalle. Tehtävästä maksetaan kiinteistöpalvelualan TES: n mukaista palkkaa lisineen. 

  

Toivomme tulevalta tiimiläiseltämme aiempaa kokemusta ammattisiivouksesta, mutta mikäli sitä ei omasta takaa löydy, niin kerrothan meille mitä muuta osaamistasi voisit soveltaa tehtävään. Kuten arvata saattaa, tehtävä edellyttää voimassaolevaa ajokorttia ja mielellään myös omaa autoa. Esimiestemme sanoin, arvostamme eniten Can Do- asennetta, sillä kaikki muu on perehdytettävissä. Takaamme sinulle, että tässä työssä pääset harjaantumaan asiakaskohtaamisten mestariksi sekä samalla kierrätyslähettilääksi, jolta luonnistuu niin asiakaspalvelu kuin kierrätysneuvontakin. 

 

Tarjoamme sinulle 

 

*Itsenäisen ja merkityksellisen työn alan johtavassa yrityksessä

*L&T: n uudessa roolissa toimivan Palvelumestarin tueksesi arjen keskellä

*Työsuhde-etuihimme kuuluu mm. tavallista laajempi työterveyshuolto, jossa pääset osaksi sairauskassa, sekä huikeita etuja, kuten liikunta- ja kulttuuriseteleitä ja leffalippuja.

*Meille on tärkeää, että työntekijämme saavat kehittää itseään, joten jos halua ja paloa vain löytyy, niin saat rakentaa meillä juuri sinun näköisen urapolun! Meillä on esimerkiksi moni siivooja edennyt urallaan esimiestyöhön palvelualalla - seuraava voisi olla kenties sinä? :) 

 

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laadithan hakemuksesi nopeasti osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin. 

Mikäli sinulla herää erityisiä kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää viestiä osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta.