(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen iltasiivooja toimistoon
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.7.2019
Etsimme osa-aikaista TOIMISTOSIIVOOJAA iltavuoroon Espoon Tapiolaan. 

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Tehtävässä vastaat toimistotilojen ylläpitosiivouksesta ja imurointitehtävistä arki-iltaisin klo 15-21 välillä. Työtunteja kertyy 20 viikossa. 

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta siivoustyöstä, hyvä peruskunto sekä kyky tarjota asiakkaallemme erinomaista asiakaspalvelua. Tarvitset työssäsi sujuvaa suullista suomen- ja englannin kielen taitoa. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tienata esimerkiksi opiskelujen ohella sekä kehittyä huikean tiimin jäsenenä. Tehtävä tarjoaa myös tuiki tärkeää asiakaspalvelukokemusta yrityksessä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi. 

Hae nyt osoitteessa www.iss.fi ja tule tekemään merkittävää työtä, jossa näet heti työsi tulokset. Hakuaika päättyy 31.7.2019 ja työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä! 


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -