(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen iltasiivooja Tikkurilaan
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2019

Etsitkö pientä lisätienestiä alkuiltojesi ratoksi? Miltä kuulostaisi itsenäinen ja omatoiminen työ mukavassa työympäristössä? 

  

Mikäli mielenkiintosi heräsi, jatka lukemista, sillä etsimme nyt  

  

ILTASIIVOOJAA TOIMISTOKOHTEESEEN

  

vakituiseen osa-aikatyöhön Tikkurilaan. Työssäsi pääset huolehtimaan asiakaskohteemme toimistohuoneista, taukotiloista ja wc-tiloista. Tehtäviisi kuuluu mm. imurointi (kokolattiamatto), pölyjen pyyhkiminen ja roskiksien tyhjennys. Kohteessa työskennellään maanantaista - perjantaihin klo 17:00 eteenpäin. Viikossa työtunteja kertyy noin 11 h, joten tässä on sinulle mainio paikka tienata lisätuloja, ilman että menetät vapaa-aikaasi kokonaan!

  

Tässä tehtävässä

 

hakijalta ei vaadita aikaisempaa siivouskokemusta tai koulutusta, vaan toivomme hakijalta ennen kaikkea reipasta työskentelyotetta sekä halua kehittyä! Odotamme hakijalta tarkkuutta, luotettavuutta sekä joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalta. Itseohjautuneisuus on valttikorttisi tässä tehtävässä, sillä toimit hyvin itsenäisesti.

  

Tarjoamme sinulle

 

vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. Olet myös enemmän kuin tervetullut rakentamaan uraa ketterään kiertotalousfirmaamme! 

   

Oletko etsimämme henkilö? Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian! 

  

Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä nettisivujemme lisäksi osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että varsinaiset hakemukset otamme vastaan ainoastaan rekryjärjestelmämme kautta!