(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen iltasiivooja Tesomalle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2019

Hei Sinä, joka etsit itsenäistä ja aktiivista työtä!

 

Etsimme nyt Tampereen tiimiimme kokenutta

 

SIIVOOJAA

 

vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävään sisältyy terveydenhoitohuoneiden, wc-tilojen sekä yleisten tilojen siivousta. Kaikissa tehtävissämme tärkeää on ymmärtää asiakaspalvelun merkitys! Työtä on tarjolla noin 25 tuntia viikossa ja työvuorot sijoittuvat arki-iltoihin klo 17-22.

 

Toivomme hakijoilta reippautta, luotettavuutta ja kiinnostusta siivoustyöhön! Tehtävään vaaditaan vähintään vuoden verran siivousalan kokemusta ja laitoshuoltajan tutkinto katsotaan ehdottomasti eduksi! Ilon ja hymyn tuominen työyhteisöön ja työhön ovat ehdottomasti plussaa!

 

Me puolestaan tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan kotimaisessa yrityksessä ja mahdollisuuden kehittää taitojasi. Tämän lisäksi töissämme käytetään nykyaikaisia työvälineitä, esimerkiksi työtä helpottavia mobiilisovelluksia. Eikä tässä vielä kaikki! Tarjoamme monipuolisen työn osana hyvää työporukkaa sekä kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön. Sinulla on mahdollisuus myös kouluttautua samalla ammattiin – voit halutessasi suorittaa toimitilahuoltajan tutkinnon osan tai vaikka koko tutkinnon oppisopimuksella työn ohessa!

 

Oletko hakemamme siivooja? Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa hetimiten! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian! Lisätietoja tehtävistämme saat yhteydenottolomakkeellamme.

Mikäli olet kiinnostunut muistakin L&T:n tarjoamista työmahdollisuuksista, kaikki avoinna olet tehtävämme löydät täältä!

 

Millaista on siivoustyö L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!

Kahvitauolla - sarjassamme siivoojamme Arja kertoo työstään L&T:llä

Check out what Arif thinks of working at L&T as a cleaner