Osa-aikainen iltasiivooja terveysasemalle Poriin
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2021

Pidätkö nopea tempoisesta fyysisestä työstä? Tule mukaan joukkoomme luomaan tiloja, joissa on hyvä olla!


Etsimme itsenäiseen työhön kykenevää OSA-AIKAISTA SIIVOOJAA terveysasemalle PORIIN.


ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua.


Työssä vastaat ylläpitosiivouksesta terveysasemalla Porissa. Maanantaista torstaihin työaika on klo 16 - 19 ja perjantaina klo 14 - 18; 2,75 h päivässä, 12,5 h viikossa. Lisätunteja on mahdollista tehdä sekä toivomme sinun pystyvän tekemään töitä myös lauantaisin sopimuksen mukaan. Tämä työ on voimassa toistaiseksi ja alkaa 28.6.2021. 


Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä lasketaan eduksi. Työssäsi tarvitset kuitenkin hyvää peruskuntoa sekä erinomaista suomen kielen taitoa. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon.


Tarjoamme sinulle paikan tiimissä, jossa ammattilaisilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa tyopaikat.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 18.6.2021 ja työ alkaa mahdollisimman pian kuitenkin viimeistään 28.6.2021.ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoiminnalle. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia ja työllistää Suomessa noin 8 000 palveluammattilaista. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, ja tiimiemme monimuotoisuus on meille tärkeä kilpailuetu ja pääoma liiketoimintamme menestyksen kannalta. Osallistava yrityskulttuurimme tekee ISS Palveluista luovan, tuottavan ja houkuttelevan työpaikan.


Olemme Helsinki Pride Platinum Partner vuonna 2021.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot