(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen iltasiivooja terveydenhoitotiloihin, Tampere
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2019

Vahvistamme Tampereen yksikköämme

Haemme nyt

Iltasiivoojaa Tampereen keskustaan

Siivoojana tulet toimimaan osana siivouspalvelun tiimiämme ja vastaat osaltasi asiakasyrityksemme ympäristön siisteydestä ja viihtyisyydestä.

Siivouskohde sijaitsee aivan Tampereen keskustassa. Työaika on maanantaista perjantaihin, klo 20:00 - 23:45, noin 19 tuntia viikossa. Lisätunteja halutessaan on mahdollista saada muista työkohteista.

Olet palveluhenkinen ja työskentelytapasi on ripeää ja varmaotteista. Aikaisempi siivouskokemus sekä kokemus terveydenhoitotilojen siivouksesta katsotaan eduksi.

Toimimme maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja palveluksessamme työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Siivouksen lisäksi tarjoamme kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut. Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään!

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, täytämme työtehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.