(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen iltasiivooja terveydenhoitotiloihin, Tampere
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.7.2018

Vahvistamme Tampereen yksikköämme

Haemme nyt

Iltasiivoojaa Tampereen keskustaan

Siivoojana tulet toimimaan osana siivouspalvelun tiimiämme ja vastaat osaltasi asiakasyrityksemme ympäristön siisteydestä ja viihtyisyydestä.

Siivouskohde sijaitsee aivan Tampereen keskustassa, työaika vaihtelee maanantaista perjantaihin, joskus myös lauantaisin. Työ on iltasiivousta terveydenhoitoalan tiloissa. Työtunteja 3 - 6 tuntia illassa.

Olet palveluhenkinen ja työskentelytapasi on ripeää ja varmaotteista. Aikaisempi siivouskokemus ja alan koulutus vaaditaan. Kokemus terveydenhoitotilojen siivouksesta katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn hyvillä työsuhde-eduilla. Toimimme maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja palveluksessamme työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Siivouksen lisäksi tarjoamme kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut. Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään!

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 2.8.2018. Haastattelemme jo hakuaikana ja työ alkaa syksyllä.