(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen iltasiivooja Tampereelle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2020

Työn merkityksellisyys - onko se sinulle tärkeää? Meille se nimittäin on! Nyt on hakusessa tyyppi, joka loistaa työssään ja tykkää itsenäisestä työskentelystä. Haemme L&T: n vahvistukseen

 

OSA-AIKAISTA SIIVOOJAA 

 

Tampereen keskustaan vakituiseen työsuhteeseen. Mikä parasta, saat mahdollisuuden vaikuttaa työaikoihisi! Työt voit tehdä ma-pe joko kukonlaulun aikaan klo. 4.00 alkaen tai illalla klo. 17.00 alkaen. Työtunteja kertyy päivässä 4h, eli 20h/vko. Palkkaus maksetaan Kiintiestöpalvelualan TES PL 3 mukaan. Työn touhuun pääset vaikka heti!

 

Odotamme sinulta ennen kaikkea ennakkoluulotonta ja positiivista työotetta. Kyseessä kun on terveydenhuollon kohde, on myös tulevalla tekijällä oltava aiempaa kokemusta siivouksesta ja ymmärrystä siivouksen aseptiikasta. Mikäli sinulta löytyy puhtaus-alaa vastaava koulutus, niin mahtavaa! Jotta voimme taata sujuvan kommunikoinnin ja työturvallisuuden, tulisi sinulla olla suomen kielen taito. Näiden lisäksi arvostamme itsenäistä, motivoitunutta ja iloista asennetta siivoustyötä kohtaan.
 
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä rakentamaan juuri sinunlaisen urapolun isossa kiertotalousfirmassa, jossa on juuri uudistettu siivouksen organisaatio. Esimiehenäsi tulee toimimaan uudessa roolissa Palvelumestari, joka on valittu tehtäväänsä nimenomaan lähiesimiestaitojensa takia. Tavoitteisiimme kuuluu 2020-luvulla panostaa entistä enemmän siihen, että työntekijämme voivat hyvin ja kokevat saavansa tarvitsemansa tuen esimieheltään. Sen lisäksi, että tarjoamme sinulle mahdollisuuksia urapolullasi, saat käyttöösi hyvinvointiedut, kuntosaliedut, kattavamman työterveyshuollon sekä muita hyödyllisiä etuja.
 
Joko sormien tekisi mieli hiipiä kohti HAE- painiketta? 
 
Älä aikaile, vaan hae NYT paikkaa oheisen linkin kautta! Luemme hakemuksia jo hakuaikana ja nappaamme sopivan tyypin palkkalistoillemme heti kun hänet löydämme! Mikäli kysymyksiä heräsi, voit osoittaa ne tänne rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomaathan mainita vielä viisinumeroisen tunnuksen, joka löytyy työpaikkailmoituksen otsikon vierestä. Huomaathan kuitenkin, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse!