(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen iltasiivooja Porvoon Tarmolaan
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.12.2019

Maistuisiko opiskelun tai arjen ohelle helppo lisäduuni, jossa kunto pysyy yllä samalla, kun palkka juoksee?

 

L U E   L I S Ä Ä  A L T A !

 

Etsimme nimittäin asiakaskohteeseemme ahkeraa

 

SIIVOOJAA ILTATYÖHÖN

 

Porvoon Tarmolaan. Työtehtävä on osa-aikainen ja vakituinen. Töiden touhussa ollaan n. 3-4h/pv klo. 20-24 välisenä aikana maanantaista-perjantaihin. Tehtävä sopii siis mainiosti esim. koulun tai muun työn ohelle. Työtehtäviisi kuuluu tilojen siivous, palvelutiskien siivous, mahdollisesti myös astioiden tiskausta käsin, sekä koneella. Eli tehtävä on taatusti monipuolinen! Tehtävä alkaa vuoden vaihteessa 2020. 

 

Tehtävän palkkaus määräytyy kiinteistöpalvelualan TES: n mukaisesti PL 2, eli 10,67€/h. 

 

Miten tässä tehtävässä sitten pärjää?

 

Tehtäväsi on oikeasti merkityksellinen, sillä työsi jälki luo turvallisen ja miellyttävän ympäristön asiakkaille ja muille tilojen käyttäjille. L&T: n jokainen työntekijä on asiakaspalvelun ammattilainen, joten olethan asenteeltasi hymyilevä ja palvelualtis tyyppi, joka mielellään neuvoo tarpeen tullessa. Et pelkää liata käsiäsi ja olet asennoitunut positiivisesti siivoustehtäviä kohtaan, sillä nämä ovat valttikorttejasi tässä tehtävässä! Arvostamme paljon aikaisempaa työkokemusta tiskitehtävistä ja siivouksesta, joten löytyyhän sinulta kokemusta näistä. Jos vielä hygieniapassikin löytyy, niin mahtavaa! Jotta selviät työpäivistä, sinulla tulisi olla joko suomen tai englannin kieli hallussa. Muista kielistä olisi sinulle toki plussaa, esim.ruotsista. :) 

 

Kun tulet meille töihin!

 

* Pääset osaksi kiertotalousyritystä, joka palvelee asiakkaita täydellä sydämmellä ja ympäristöä ajatellen!

* Me pidämme huolta, että saat riittävän perehdytyksen työhön, modernit työkalut ja TSEMPPAAVAN esimiehen!

* Luotsaamme mielellämme sinua eteenpäin urallasi, jos esimerkiksi työharjoittelu, oppisopimus tai vaativammat tehtävät kiinnostavat sinua!

* Isona talona pidämme huolta työntekijöistämme, jonka takia sinullekin kuuluu mm. tavallista kattavampi työterveyshuolto, kuntosaliedut eri saleilla, sekä pääsy henkilökuntakerhoon! 

* Ennen kaikkea, pääset tekemään liikkuvaa työtä mielenkiintoiseen työympäristöön, josta varmasti opit jotain uutta! 

 

 Osuiko nyt kohdilleen? Jos, kyllä niin laitappa hakemusta menemään oheisesta hakulinkistä! Jos jokin jäi mietityttämään, laita ihmeessä viestiä tähän osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi, muistathan, että työhakemukset käsitellään vain hakemuslinkin kautta!  :)

 

-----