Osa-aikainen iltasiivooja Parkanoon
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

Etsitkö itsenäistä työtä siivoustyön parista? Haluatko olla mukana luomassa tiloja, joissa on hyvä olla? Haemme nyt osa-aikaista SIIVOOJAA asiakaskohteeseemme Parkanoon!


Tässä tehtävässä vastaat tilojen puhtaanapidosta asiakaskohteessamme oppilaitosympäristössä. Työsuhde on osa-aikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työtä tehdään kahdesti viikossa, maanantaisin ja keskiviikkoisin, pääsääntöisesti klo 15:30-19:30 välillä. Työ sopiikin erinomaisesti lisätienestiä kaipaavalle, esimerkiksi opiskelijalle!


Tässä tehtävässä asenne on ratkaiseva tekijä! Mikäli olet joustava, oma-aloitteinen ja kykenet reippaaseenkin työtahtiin, tämä työ voi olla sinua varten. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja tarkkaa ja tunnollista työskentelyotetta. Työ alkaa kattavalla perehdytyksellä, jossa hyödynnämme moderneja digitaalisia perehdytys –ja koulutuspolkujamme. Käy tutustumassa perehdytys- ja koulutuspolkujemme digiloikkaan: https://toissa.iss.fi/artikkelit/perehdytys-tekee-digiloikan.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Työturvallisuus on meille tärkeää, me ISS:llä haluamme, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä työpäivän päätteeksi kotiin. Mahdollistamme työntekijöillemme hyvät lähtökohdat työn tekemiseen tarjoamalla aina ajankohtaiset ja ergonomiset työvälineet.


Kiinnostuitko tehtävästä? Kerro meille itsestäsi ja lähetä hakemuksesi jo tänään! Hakuaikaa on 20.01.2021 asti. Haastatteluun eteneviin olemme yhteydessä viimeistään hakuajan päätyttyä puhelimitse, muihin sähköpostilla.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot