(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen iltasiivooja Nummelaan
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2019

Kiinnostaako hoiva-ala ja helpot työvuorot? Haluaisitko päästä tutustumaan terveydenhoitoalan työhön tarkkailijan asemasta ja saada samalla vähän lisätuloja? Tule meille

  

SIIVOOJAKSI

 

osa-aikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen Vihdin ja Nummelan alueelle. Tehtävässäsi vastaat kolmen eri terveys- ja hoitoalan kohteen hohtavasta puhtaudesta. Työaikasi sijoittuvat arki-iltoihin; maanantai, keskiviikko,torstai ja perjantai. Viikkotunteja kertyy yhteensä 7,5 eli tämän työn lisäksi sinulla riittää mainiosti aikaa puuhastella muuta. Hyville tekijöille voidaan mahdollisesti järjestä lisätunteja omien toiveiden mukaan. 

 

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta siivoustyöstä ja erityisesti arvostamme terveydenhuoltoalan siivouskokemusta. Alan opinnot luetaan eduksesi, mutta eivät ole välttämättömiä. Työskentelet kohteessa, jossa puhtaudella todella on merkitystä, joten asenteen siivousta kohtaan on oltava kunnossa! Odotamme hakijoilta myös aseptiikan hallintaa, luotettavuutta, sekä joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle. 

 

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa, esimerkiksi oppisopimuskoulutuksella! 

 

Käytössäsi ovat myös tavallista kattavampi työterveyshuolto, henkilökuntakerhot, kuntosaliedut, sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit. Panostamme myös esimiestyöhön ja haluamme ylipäätään huolehtia siitä, että voit hyvin sekä työajalla että sen ulkopuolella!

  

Hae paikkaa mahdollisimman pian oheisen linkin kautta, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Voit tutustua meihin työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat :)

 

Jos jäit kaipaamaan vielä lisätietoja tehtävästä, voit ottaa meihin yhteyttä tästä osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta.

 

Muista myös tsekata meidän ihanan Katarzynan uratarina yrityksessämme! https://lassikko.lt.fi/uratarina-puolasta-suomeen-palvelupaallikoksi