(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen iltasiivooja Lohjalle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2019

Kelpaako helppo lisätienesti? Entä etsitkö itsenäistä ja liikkuvaa sisätyötä toimistoaikojen ulkopuolella? Meillä on paikka juuri sinulle, etsimme nimittäin iltavirkkua 

 

ILTASIIVOOJAA

 

osa-aikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen Lohjan alueelle. Tehtäväsi on huolehtia asiakkaamme taukotilojen, asiakastilojen, varastojen ja hygieniatilojen siisteydestä - reippaalla asiakaspalveluasenteella. Kohteena on terveydenhuollon kiinteistö, jossa on puhtausluokan 1 ja 2 tiloja eli korkean tason hygieniasta tulee olla jonkinlainen käsitys. Töitä on iltaisin 2h/pv aina maanantaisin-perjantaihin. Viikossa työtunteja kertyisi siis 10h. Työ soveltuu mainiosti opiskelijalle tai muuten vain lisätienestiä haalivalle tekijälle! Hyville tekijöille on myös mahdollista saada lisätunteja. 


Toivomme sinulta aikaisempaa siivouskokemusta, mutta halu oppia ja mainio työasenne on kaiken A ja O. Lisäksi toivomme sinulta joustavuutta muuttuvien tilanteiden ja työaikojen varalle. Tehtävässä kohtaat vaihtelevia asiakaspalvelutilanteita, joten odotamme sinulta riittävää suomen kielen taitoa.


Tässä työssä pääset harjaantumaan asiakaskohtaamisten mestariksi sekä samalla kierrätyslähettilääksi, jolta luonnistuu niin asiakaspalvelu kuin kierrätysneuvontakin. Työkavereinasi ovat osaavat kollegat ja älypuhelin. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään jos on kiinnostusta edetä vaativampiin tehtäviin! Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut tavallista kattavammasta työterveyshuollosta aina henkilökuntakerhoihin, leffalippuihin ja kulttuuri- ja liikuntaseteleihin saakka.

 

Hae n-y-t tehtävää oheisen linkin kautta! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja odotamme malttamattomina hakemustasi. :) 

 

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta.