(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen iltasiivooja Lieksaan
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2019

L&T:llä siivoustyö on paljon muutakin, mitä ehkä kuvittelet!

 

Etsimme ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme uutta

 

ILTASIIVOOJAA

 

vakituiseen työsuhteeseen Lieksaan. Tässä tehtävässä huolehdit päivittäistavarakaupan siisteydestä ja puhtaanapidosta. Työ sisältää myös elintarvikelinjaston puhtaanapitoa. Työvuorot sijoittuvat iltaan ja vuoroja on viikossa tarjolla neljä. Työtunteja kertyy noin 14 tuntia viikossa.

 

Aikaisempi työkokemus peruspesuista on plussaa, mutta halu oppia on se mitä arvostamme eniten. Luotettava pitää toki myös olla, ja halukas työskentelemään vaihtelevissa työvuoroissa. Ilon ja hymyn tuominen työyhteisöön ja työhön ovat ehdottomasti plussaa!

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen!

 

Kiinnostuitko? Älä epäröi, vaan täytä hakemuksesi heti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi

 

Millaista on siivoustyö L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!

https://www.youtube.com/watch?v=keMPiADP_GI&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=PCOCwf6PdQc