(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen iltasiivooja Kirkkonummelle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.9.2020

L&T: llä rakennetaan parempaa huomista! Tästä syystä olemme ottaneet tehtäväksemme toimia edelläkävijänä muutoksessa. Päivitimme nimittäin alan esimiesroolit tähän päivään, jotta voisimme selkeyttää vastuualueita, vähentää työnmäärää ja tehostaa esimiestyötä. Tervetuloa meidän remmiin!  

 

Kelpaako helppo lisätienesti? Entä etsitkö itsenäistä ja liikkuvaa sisätyötä toimistoaikojen ulkopuolella? Meillä on paikka juuri sinulle, etsimme nimittäin

 

ILTASIIVOOJA

 

osa-aikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen Kirkkonummelle. Työ on monipuolinen, sillä siivottavana sinulla on kaksi erilaista kohdetta, joista toista siivoat aina vuoroviikoin. Töiden touhussa ollaan ma-pe klo.17.00-18.30, ja vuoroviikoin myös ma-pe klo. 18.45-21.15. Kohteet ovat terveysasema ja tehdas, jotka sijaitsevat lähellä toisiaan. Työ sopii mainiosti opiskelijalle tai muuten vain lisätienestiä kaipaavalle. 

 

Emme suinkaan odota sinulta pitkää listaa korekakouluista tai työkokemuksista...

 

Töiden aloitus kuitenkin helpottuu, mikäli sinulla on jotain kokemusta puhtaus-alalta. Halu oppia ja mainio työasenne ovat loppupeleissä kaiken A ja O! Lisäksi toivomme sinulta joustavuutta muuttuvien tilanteiden ja työaikojen varalle - joustamme kyllä takaisin. Tehtävässä kohtaat vaihtelevia asiakaspalvelutilanteita, joten odotamme sinulta myös riittävää suomen kielen taitoa. Tulevalla tiimiläisellämme tulisi olla työturvallisuuskortti, mutta mikäli sellaista ei omasta takaa löydy, niin voimme mahdollisesti perehdyttää sinut siihen.


Tässä työssä pääset harjaantumaan asiakaskohtaamisten mestariksi sekä samalla kierrätyslähettilääksi, jolta luonnistuu niin asiakaspalvelu kuin kierrätysneuvontakin. Työkavereinasi ovat osaavat kollegat ja älypuhelin. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään jos on kiinnostusta edetä vaativampiin tehtäviin! Käytössäsi ovat kaikki ison talon henkilöstöedut, tavallista kattavammasta työterveyshuollosta aina henkilökuntakerhoihin, leffalippuihin ja kulttuuri- ja liikuntaseteleihin saakka.

Etsimme tehtävään reipasta siivousalan konkaria, jolla ei mene sormi suuhun liikkuvassa työssä. 

 

Tarjoamme sinulle vastineeksi

 

*Itsenäisen, vaihtelevan ja vakituisen työn 

*L&T: n uudessa roolissa toimivan Palvelumestarin tueksesi arjen keskellä

*Työsuhde-etuihimme kuuluu mm. tavallista laajempi työterveyshuolto, jossa pääset osaksi sairauskassa, sekä huikeita etuja, kuten liikunta- ja kulttuurisetelleitä ja leffalippuja.

*Meille on tärkeää, että työntekijämme saavat kehittää itseään, joten jos halua ja paloa vain löytyy, niin saat rakentaa meillä juuri sinun näköisen urapolun! Meillä on esimerkiksi moni siivooja edennyt urallaan esimiestyöhön palvelualalla - seuraava voisi olla kenties sinä? :) 

 

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laadithan hakemuksesi nopeasti osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin. 

 

Mikäli sinulla herää erityisiä kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää viestiä osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta.