Osa-aikainen iltasiivooja Kaustiselle ja Ala-veteliin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019

ISS Direct on mutkaton tie siistimpään arkeen. ISS Direct on kehitetty tarjoamaan tehokasta ja laadukasta palvelua pienille ja keskisuurille asiakkaillemme.


Etsimme nyt osa-aikaista ILTASIIVOOJAA Kaustiselle ja Ala-veteliin.


Siivoojan tehtävässä vastaat asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksesta arki-iltaisin. Työaika sijoittuu klo 15-21 välille ja työtunteja kertyy 7-15 viikossa. Työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen.


Tehtävässä suoriutuaksesi tarvitset omaa autoa kohteiden välillä kulkemiseen. Aikaisempaa työkokemusta enemmän arvostamme hakijoilta oma-aloitteisuutta ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa sekä suomen- ruotsin- tai englannin kielen taitoa. Huomioimme valinnoissamme hakijoiden aikaisemman työkokemuksen siivoustyöstä.


ISS Palveluilla tarjoamme sinulle turvallisen ja rehellisen työympäristön. Korostamme päivittäisessä työssämme työturvallisuutta, koska haluamme, että jokainen työntekijä saa työskennellä turvallisessa työympäristössä


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS Palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 28.4.2019.


ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1260762
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Muu
  • Hakuaika päättyy: 28.4.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kaustinen