Osa-aikainen iltasiivooja Kauhavalle
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2021

Haemme nyt ILTASIIVOOJAA asiakaskohteeseemme KAUHAVALLE.


ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.


Työtehtävissäsi tulet toimimaan elintarviketeollisuuskohteen siivoustehtävissä. Siivoat kohteen toimistoja sekä sosiaalitiloja. Töitä tehdään arkisi-iltaisin klo 18:00 – 23:00 välillä. Työsuhde on osa-aikainen 10h/ viikko ja vakituinen. Päivittäinen työaika on 2 tuntia. Tehtävä soveltuu sinulle erinomaisesti jos olet esimerkiksi opiskelija ja haluat ansaita lisätienestejä opintojen ohelle. 

Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Perehdytämme tehtävään kattavasti, joten kokemusta tärkeämpää ovat oma-aloitteisuus sekä asiakaspalveluhenkisyys. Katsomme eduksesi aikaisemman työkokemuksen siivouksesta. Tässä tehtävässä tarvitset lisäksi sujuvaa suomen kielen taitoa. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä ja vastuullista työskentelyotetta. Tehtävässä menestyy henkilö, joka on joustava ja avoin työskentelemään monimuotoisessa ympäristössä. Eduksi katsomme hygieniapassin sekä työturvallisuuskortin


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Tuntuuko tehtävä omalta? Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 20.6.2021. Saatamme käsitellä hakemuksia jo hakuaikana, mutta tehtävä täytetään vasta hakuajan päätyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoiminnalle. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia ja työllistää Suomessa noin 8 000 palveluammattilaista. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, ja tiimiemme monimuotoisuus on meille tärkeä kilpailuetu ja pääoma liiketoimintamme menestyksen kannalta. Osallistava yrityskulttuurimme tekee ISS Palveluista luovan, tuottavan ja houkuttelevan työpaikan.


Olemme Helsinki Pride Platinum Partner vuonna 2021.


 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot