(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen iltasiivooja Kaarinaan
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

Eikö työ näyttöpäätteen ääressä kiinnosta? Tule meille tekemään liikkuvaa työtä!

 

Etsimme nyt tiimiimme reipasta ja iloista

 

ILTASIIVOOJAA

 

Kaarinaan vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävään kuuluu teollisuuskohteemme toimistojen ja taukotilojen siivousta. Tuotannon puolella siivousta ei tehdä, mutta tuotannosta johtuen toimistot ovat normaalia likaisempia. Tässä tehtävässä voit siis todella nähdä työsi jäljen! Työtä on tarjolla noin 9 tuntia viikossa ja tunnit sijoittuvat iltaan. Työt on mahdollista aloittaa aikaisintaan klo 14:30, mutta mikäli myöhäisempi aloitus sopii elämäntilanteeseesi paremmin voi työt aloittaa viimeistään klo 17. Töitä tehdään maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin 3 tuntia per kerta.

 

Emme vaadi alan koulutusta tai kymmenien vuosien työkokemusta, vaan puhtaasti reippautta, luotettavuutta ja kiinnostusta siivoustyöhön! Työturvallisuuskortti, ajokortti ja ajoneuvon käyttömahdollisuus katsotaan eduiksi, mutta eivät ole vaadittuja tehtävään. Ilon ja hymyn tuominen työyhteisöön ja työhön ovat ehdottomasti plussaa!

 

Me puolestaan tarjoamme sinulle työpaikan kotimaisessa yrityksessä ja mahdollisuuden kehittää taitojasi. Tämän lisäksi töissämme käytetään nykyaikaisia työvälineitä, esimerkiksi työtä helpottavia mobiilisovelluksia. Eikä tässä vielä kaikki! Tarjoamme monipuolisen työn osana hyvää työporukkaa sekä kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön.

 

Mikäli olet siivoustöistä kiinnostunut, lähetä hakemus osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/tyopaikat. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikat heti kun sopivia hakijoita löydämme. Lisätietoja saat kätevimmin osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi

 

Millaista on siivoustyö L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!

https://www.youtube.com/watch?v=keMPiADP_GI&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=PCOCwf6PdQc