(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen iltasiivooja Iisalmeen
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.10.2020
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsitkö osa-aikaista työtä Iisalmesta? Meillä on sinulle paikka vapaana, sillä etsimme nyt Iisalmeen
 
SIIVOOJAA 
   
Työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen 33h/viikko ja työvuorot ovat arkisin kello 13.30-20.00. Toivomme sinun aloittavan tehtävässä mahdollisimman pian. Palkkaus tehtävässä on kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaan.
 
Tehtäviisi kuuluu huolehtia päiväkodin ylläpito- ja perusssiivouksesta. Sinulla on aikaisempaa kokemusta siivoustöistä tai alan koulutus. Tehtävässä tarvitset suomen kielen taitoa. Lisäksi toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen ja kanssasi on kiva tehdä töitä. Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla nuhteeton tausta.    Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme  saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen.   
   
Kuulostaako tämä sinulle sopivalta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 10.11.2020  mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake.       Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin kello 13.30 - 14.30 Virpi Huttunen p. 040 301 4006.
Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland).  
Coor on mukana Vastuullinen työnantaja -kampanjassa.