(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen iltasiivooja Helsinkiin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019

Etsitkö lisätienestiä? Ehtikö punttisalikortti juuri vanhentua? Lyö kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja tule meille 

 

OSA-AIKAISEKSI TEHDASSIIVOOJAKSI HELSINKIIN

 

Tässä vakituisessa työssä tehtäväsi on huolehtia tuotantolaitoksen puhtaudesta tarkalla työotteella ja joustavalla asenteella. Työvuorosi sijoittuvat iltaan ja yöhön, 20 h/vko, ja palkkaus tehtävässä on kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukainen, 11,20 €/h plus lisät. Työpaikkasi on hyvin saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä.

 

Tehtävä on liikkuva ja hyvin itsenäinen, joten odotamme sinulta hyvää peruskuntoa ja omatoimisuutta. Hygieniapassi on plussaa, samoin kuin aiempi siivouskokemus. Tärkeintä meille on, että haluat tehdä työsi erittäin hyvin ja olet valmis työskentelemään myöhäiseen kellonaikaan viikosta toiseen. Kielitaitovaatimus tehtävässä on välttävä suomi tai englanti, jotta saamme sinut perehdytettyä ja pystymme varmistumaan työturvallisuudestasi. Älä siis epäröi hakea, jos olet esimerkiksi kotoutumiskurssisi käynyt! 

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työn kiertotalousfirmassa ja ison talon henkilöstöedut kuntosalialennuksista ja sairauskassan jäsenyydestä henkilöstökerhoihin. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja haluamme huolehtia hyvinvoinnistasi sekä töissä että töiden ulkopuolella. Osaamme myös arvostaa kokemusta talon sisältä - muistathan siis, että tämä voi olla porttisi isompiin viikkotunteihin, suurempiin vastuisiin ja talonsisäiseen urapolkuun! Meillä on yli 400 tehtävänimikettä palkanlaskijoista palveluesimiehiin ja kehitysjohtajiin, eli mahdollisuudet ovat monet. 

 

Kuulostiko sinun paikaltasi? Älä aikaile vaan hae paikkaa heti oheisen linkin kautta! Luemme hakemuksia jo hakuaikana ja poimimme parhaat haastatteluun.

 

Vai kaipaatko lisätietoa? Voit tutustua meihin työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta.

 

P.S. Does all this read as complete gibberish? Do you speak and understand English? Please don't hesitate to apply and answer the questions in English! Google Translate or a Finnish-speaking friend might be of help, there. We do have our training materials in English, too, and the supervisor is ready to accept applicants who know some basic Finnish.