(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen iltasiivooja Auraan
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2020

Meillä L&T:llä voisi olla juuri Sinulle sopiva työpaikka! Tarjolla on itsenäistä työtä, vaikka opiskelijalle tai toisen työn oheen. Liity osaksi ketterää kiertotalousfirmaamme ja tule meille

 

SIIVOOJAKSI 

 

osa-aikaiseen työsuhteeseen Auraan. Työkohteena on myymälä ja toimisto, jotka sijaitsevat 450m päässä toisistaan. Töitä on tarjolla maanantaista lauantaihin 18:30 - 20:30, sekä tiistai ja torstaina 17:00 - 1 8:30. Toivomme, että löydämme yhden henkilön tekemään tätä tehtäväpakettia, mutta mikäli sinulla on ehdotus jossa pystyt tekemään tietyt päivät niin ilmoitathan siitä hakemuksessasi. Palkkaus määräytyy tuttuun tapaan kiinteistöpalvelualan TES: n mukaan, tässä tehtävässä PL 2. 

 

Vai olisiko kivempaa jakaa työvuorot kaverin kanssa? Me kyllä joustamme! Mikäli siis haluaisit jakaa pestin esimerkiksi ystäväsi kanssa, voit mainita siitä hakemuksessasi. Työt voidaan mainiosti jakaa kahdelle vuoroviikoin tai muulla sopivalla tavalla. Esimerkkinä opiskelijakaveruksille sopiva jaettava työ, jossa hoidetaan vaikka vuorotellen alku- ja loppuviikon työt.

 

Kuka tässä tehtävässä sitten pärjää?

Työtä tehdään asiakkaan tiloissa asiakkaiden ollessa paikalla, joten etsimällämme henkilöllä tulisi olla rohkea ja asiakaspalveluhenkinen luonne. Hymyn tuominen työyhteisöön on myös ehdoton plussa! Aikaisempi siivouskokemus on toki eduksesi, mutta meillä timanttinen asenne ratkaisee. Lisäksi edellytämme joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle. Tehtävässä kohdataan vaihtelevia asiakaspalvelutilanteita, joten odotamme hakijalta riittävää suomen kielen taitoa, muut kielet ovat tietty eduksi.

 

Entä mitä me puolestamme haluamme tarjota sinulle? 

Tarjoamme sinulle vakituisen työn osana mahtavaa työyhteisöä, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Haluamme ehdottomasti tukea urapolkuasi ja auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi työelämässä. Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. 

  

Miltä kuulostaisi, olisiko tämä etsimäsi työpaikka?

Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Vai jäikö jokin mietityttämään?

Voit rohkeasti esittää kysymyksesi sekä mietteesi meille osoitteessa rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Muistathan ilmoittaa työpaikan numerotunnuksen, joka löytyy L&T: n sivuilta työpaikkailmoituksen otsikon vierestä (viisinumeroinen). Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta.