(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen HR-Konsultti Pääkaupunkiseudulle,
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2019Työn kuvaus:
   
Me adeccolaiset teemme työtämme intohimolla ja rakkaudesta lajiin. Jos sinä tunnet samoin omaa työtäsi kohtaan, kannattaa jatkaa lukemista.
Etsimme nyt uusia kollegoita (Junior) HR-konsultiksi Adeccon pääkaupunkiseudun toimipisteisiin. Tehtävä on osa-aikainen ja kestää elokuun loppuun, mahdollisesti pidempään.
 


Mitä etsimme? 
 
Kaipaamme hyvää joukkuepelaajaa, joka on kiinnostunut työskentelemään kansainvälisessä ympäristössä. Haluamme tarjota erinomaisen työpaikan maailman johtavassa henkilöstöpalvelualan yrityksessä ja mahdollisuuden tehdä yhteistyötä sekä adeccolaisten että asiakasyritysten kanssa.

Etsimme juuri sinua, joka teet työtäsi itsenäisesti, haluat kehittyä ja janoat hyviä tuloksia. Olet aktiivinen ja suhtaudut positiivisesti tarjoamiimme haasteisiin. Hymysi ei hyydy kovassakaan paineessa ja nopeatempoinen työ on sinulle itsestäänselvyys. Nautit ihmisten kanssa toimimisesta ja aktiivisen tiimin kanssa työskentelystä. Yhteen hiileen puhaltaminen ja yhdessä tuloksista iloitseminen on sinulle tärkeää.
 
Sinulta löytyy jo jonkin verran kokemusta rekrytointiprosessin eri osa-alueista. Voit myös olla aloitteleva HR-alan ammattilainen. Mikäli olet aikaisemmin työskennellyt henkilöstöpalvelualalla, laskemme sen eduksesi, mutta kokemuksesi voi olla myös muista tehtävistä. Olet supliikki suomen ja englannin kielellä, ruotsin kielen osaaminen on mukava lisä, mutta ilmankin pärjäät. Viestintätaitosi ovat erinomaiset ja kirjoitat sujuvia tekstejä. Käytät tottuneesti erilaisia IT-järjestelmiä ja opit mielelläsi uusia.
 
Päätehtäväsi (Junior) HR-konsulttina ovat asiakasyhteistyö, ilmoitusten laatiminen ja julkaiseminen, hakemusten läpikäynti, puhelin- ja videohaastattelut, kasvotusten haastatteleminen, esittelyjen tekeminen asiakkaille, referenssisoitot sekä tarvittaessa muut prosessiin liityvät tehtävät. 
 


Miksi hakisit Adeccolle töihin? 
 
Arkeemme kuuluvat niin rekrytoinnit, suorahaku, henkilöstövuokraus kuin soveltuvuusarvioinnit. Näitä teemme laadukkaasti, pitkäjänteisesti ja asiakaslähtöisesti. Organisaatiomme on matala ja omalla työpanoksellasi voit vaikuttaa asioihin.
 
Adeccon (Junior) HR-konsulttina pääset työskentelemään osana huumorintajuista, ammattitaitoista ja motivoitunutta tiimiä. Lupaamme, että vauhtia ja mielenkiintoisia tilanteita tulee vastaan koko ajan.
 


Tuntuuko sinun työpaikaltasi? 
 
Jos tuntuu, niin lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen adecco.fi sivujen kautta. Viimeinen hakupäivä on 24.2.2019. Toimi nopeasti, sillä tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana. Lisätoetoa paikasta saat Adeccon Sari Ala-Kuljulta numerosta 040 036 3332 19.2.2019 ja 21.2.2019 kello 13 - 14.
 
Lisätietoja meistä ja arvoistamme https://www.adecco.fi/fi-fi/adecco-yrityksena/tietoja-adeccosta/
 

Asiakkaan tehtävänimike:  HR--Konsultti


Sijainti:  HELSINKI


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Sari Ala-Kulju


Toimipaikka:  HELSINKI and ESPOO