Osa-aikainen hammashoitaja Mäntsälään
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2020

Haemme Mäntsälän keskustassa sijaitsevalle yksityiselle hammaslääkäriklinikalle osa-aikaista hammashoitajaa. Tarve on erityisesti maanantai ja perjantai -vuoroihin! Maanantain vuoro on joko klo 13-21 tai klo 15-21 ja perjantain vuoro on klo 7:30-15. Työajat eivät kuitenkaan ole kiveen hakattuja ja niissä voidaan joustaa. Vuorotarpeita voi myös tulla muillekin päiville ja ajoille! 

Työnkuvaus:

Vastaanotolla työskentelee kaksi hammaslääkäriä ja yksi suuhygienisti. Työ pitää sisällään hammashoitajan perustehtäviä eli pääasiassa hammaslääkärin avustamista potilastyössä. Lisäksi tehtävään voi kuulua jonkin verran muita vastaanoton yleisiä toimisto- ja asiakaspalvelutyötehtäviä, kuten puhelimeen vastaamista. Myös välinehuolto kuuluu työhön. Aiempi kokemus välinehuollosta ei kuitenkaan ole pakollista. Työtehtäviin perehdytetään!

Toivomme:

Toivomme, että hakija on valmistunut Valviran nimikelaillistama hammashoitaja/suunhoidon osaamisalan lähihoitaja. Voit myös olla hammashoitajan töitä tehnyt hammaslääkäriopiskelija. Odotamme hakijalta kokemusta hammashoitajan tehtävistä, reipasta asennetta, mukautumiskykyä sekä asiakaspalvelutaitoja.

Tarjoamme sinulle:

Arvostamme työtäsi, joten tarjoamme sinulle kilpailukykyisen tuntipalkkauksen. Voitkin esittää hakemuksessasi tai viestissäsi tuntipalkkatoiveesi. Lisäksi me MediPowerin tiimi olemme helposti tavoitettavissasi viikon jokaisena päivänä ja meihin saa aina yhteyden helposti vaikka WhatsAppin kautta. Palkka maksetaan sinulle kahden viikon välein. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin otathan meihin yhteyden jo tänään! Voit laittaa tietosi ja hakemuksesi meille sivujemme kautta tai vaihtoehtoisesti WhatsAppissa viestitse 044 716 4779 tai sähköpostitse ellen.book@medipower.fi.

Lisätietoja:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 716 4779 (myös WhatsApp)

ellen.book@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1401588
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 29.11.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Mäntsälä