(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen Hallintoassistentti
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021

Etsimme tunnetulle asiakasyrityksellemme osa-aikaista hallintoassistenttia. Paikka on ihanteellinen opiskelijalle, joka haluaa työtä opiskelun oheen ja jolla kesätyömahdollisuudet ovat vielä auki. Työ on osa-aikainen kesään saakka, jonka jälkeen töitä olisi tarjolla kesäksi lähes kokoaikaisesti. Tässä työssä on myös mahdollisuus jatkaa työskentelyä osa-aikaisesti syksyllä. Työpaikka sijaitsee Helsingin ja Vantaan rajalla Suutarilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Hallintoassistentin tehtävät pitävät sisällään tavallisia toimistotehtäviä, avustavia taloushallinnontehtäviä ja mahdollisuuden osallistua meneillään oleviin projekteihin työntekijän halukkuuden ja osaamisen mukaan. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta assistentin tehtävistä, mutta toimistotehtävien tuntemus katsotaan eduksi. Toivomme, että sinulla on sujuva suomen kielen taito ja hyvä englannin kielen taito. Toivomme myös, että sinulla on ajan tasalla olevat IT-taidot ja työskentelet reippaasti ja huolellisesti.

Tarjoamme sinulle joustavan työajan, jonka voit sovittaa opintosi mukaan, kattavan perehdytyksen tehtävään ja innostavan tiimin tuen. Tässä on hyvä tilaisuus kerryttää osaamista ja saada samalla kesätyöpaikka!

Kiinnostuitko tehtävästä? Jätä hakemuksesi meille pikaisesti, sillä haastattelemme tehtävästä kiinnostuneita jo ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja tehtävästä tai hakemuksesta antaa Adeccon Senior HR konsultti Kim Oljemark, puhelimitse 040 623 7732, tai sähköpostilla kim.oljemark@adecco.fi