(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen graafinen suunnittelija, Add2 Oy
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2019
Haemme nyt asiakasyrityksellemme Add2 Oy:lle luovaa ja yrittäjähenkistä graafista suunnittelijaa osa-aikaiseen työsuhteeseen. Tulet työskentelemään pääosin etänä sillä asiakkaasi sijaitsevat ympäri maailmaa. Joustavien työaikojen ansiosta tämä on täydellinen mahdollisuus esimerkiksi loppuvaiheen opiskelijalle tai freelance yrittäjälle osoittaa kyntensä graafisen suunnittelun maailmassa!
KUVAUS
Tarjoamme

Joustavan työn sekä työajat esimerkiksi opintojen tai freelance yrittäjyyden oheen

Kokeneempien kollegojen tuen ja opastuksen omien taitojesi kehittämiseen

Mahdollisuuden kartuttaa suunnittelukokemustasi ja kasvattaa verkostojasi

Lounasedun


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä vastaanotat ja työstät monipuolisesti erilaisia toimeksiantoja kuten nettisivuja, painotuotteita sekä kuvankäsittelyä. Omasta kiinnostuksestasi ja taidoistasi riippuen pääset myös tuottamaan sisältöä sosiaalisen median kanaviin sekä mahdollisesti tekemään kuvitustöitä. Sinulla on kyky kuunnella asiakkaan toiveita ja pistää oma persoonasi peliin luodessasi asiakkaalle parhaimman mahdollisen lopputulokseni. Työskentelet pääosin etänä, mutta tilanteen vaatiessa olet valmis myös tapaamaan asiakkaita.

Monipuolisten mainosmateriaalien tuottaminen asiakasyrityksille yhdessä muiden suunnittelijoiden kanssa (mm. logot, painotuotteet, kuvankäsittely)

Laajojen visuaalisten kokonaisuuksien ideointi

Printti- sekä digimarkkinoinnin monikanavainen suunnittelu (nettisivut, sosiaalinen media)

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Näyttöä luovasta suunnittelutyöstä ja mainosmateriaalien tekemisestä sekä verkkoon että printtiin (vähintään koulutöitä)

Aiempaa työkokemusta joko graafisesta suunnittelusta tai yleisesti asiakkaiden kanssa työskentelystä esimerkiksi. asiakaspalvelun tai myynnin parista

Tehtävään soveltuva koulutus (amk tai yliopisto)

Hallinnassa Adoben ohjelmat: Photoshop, Illustrator, inDesign sekä XD

Itsenäinen, luova ja innostunut ote työntekoon


Eduksi katsomme:

Valokuvaustaidot

Kuvitus-/piirrostaidot

Aiemman kokemuksen tai kiinnostuksen sisällöntuottamisesta


Muuta tietoa


* Aloitus: Syyskuu 2019
* Tuntimäärä: 20h/viikko
* Kesto: 12kk, jatko mahdollinen
* Sijainti: Etätyö/Pääkaupunkiseutu
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Add2 Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille


Mikäli tehtävä herätti mielenkiintosi, täytä hakemus sivujemme kautta ja liitä mukaan ansioluettelosi sekä portfoliosi lyhyen hakemuksen kera! Rekrytointiprosessissa huomioidaan vain Academic Workin kautta tulleet hakemukset.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Add2 Oy tarjoaa asiakkailleen monipuolisia graafisen suunnittelun ratkaisuja yhdistäen luovuuden ja käyttäjäystävällisyyden erinomaiseen laatuun. Yritys sijaitsee Suomessa, mutta sillä on asiakkaita ympäri maailmaa.