Osa-aikainen elintarviketyöntekijä
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2021

JALOTOFU - Tofu of Finland

Tofuamme on valmistettu vastuullisesti luomusoijapavuista Tammisaaressa jo vuodesta 1989. Vuodesta 2020 käytämme ainoastaan eurooppalaisia luomusoijapapuja Jalotofu-tuotteidemme raaka-aineena.

Tuukko tuotantoon keikkaileen?

Etsimme Soyan (Jalotofu) tuotantoon reipasta työntekijää keikkahommiin. Tehtävä sisältää raaka-aineiden ja valmiiden tuotteiden käsittelyä ja vaihtelevia työtehtäviä tuotannon puolella. Työ on vuorotyötä klo 9-17 ja 13-21 ja tarvittaessa sinut kutsutaan jompaan kumpaan näistä vuoroista, joten tämä sopii mainiosti esimerkiksi opiskelijalle tai henkilölle, joka tekee mielellään silloin tällöin keikkaa.

Työ alkaa heti ja siinä on mahdollinen siirto Soyan palkkalistoille 4 kk:n jälkeen.

Työ ei vaadi aikaisempaa osaamista mutta hyvä fyysinen kunto on suotavaa. Myös hygieniapassi on hyvä olla, mutta se voidaan suorittaa työn lomassa. Eduksi on iloinen ja itsenäinen asenne sekä sopeutuminen pienen yrityksen monipuoliseen toimintaympäristöön. Ohjeet ja määräykset ovat suomen kielellä, joten edellytämme suomen kielen taitoa. Työpaikan sijainnin vuoksi tarvitset oman kulkuneuvon.

Palkkaamme sinut nyt Eezyn kautta, joka tekee kanssasi kirjallisen työsopimuksen. Tehtävässä noudatetaan Elintarvikealan työehtosopimusta ja Soyan palkkauspolitiikkaa. Lisätietoa saat sähköpostitse osoitteesta raasepori.vmp@eezy.fi.

Lisätietoa saat sähköpostitse osoitteesta raasepori.vmp@eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot