(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen elintarvikesiivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko taloon, joka tarjoaa loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet?


Haemme reippaita ja fyysiseen työhön tottuneita ELINTARVIKESIIVOOJIA asiakaskohteeseemme Jyväskylän Huhtasuolle.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä. Siivouspalveluissa korostamme ergonomiaa ja päivitettyjä siivoustyövälineitä ja -tekniikkoja. Yhdessä toimimalla ja tarjoamalla asiakkaillemme erinomaista palvelua, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky, takaamme laadun ja korkean asiakastyytyväisyyden.

Tehtävässä vastaat elintarviketehtaan tuotantotilojensiivouksesta. Työtä tehdään pääasiassa arki-iltaisin klo 14-23 välillä. Tunteja kertyy 25-37,5 h/vko. Työsuhde on osa-aikainen sekä toistaiseksi voimassaoleva.

Tehtävässä menestyminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta tai koulutusta siivoustyöhön vaan koulutamme ja perehdytämme sinut tehtäviisi. Toivomme, että sinulta löytyy omatoimista, huolellista ja vastuunkantavaa työotetta. Lisäksi tehtävässä tarvitaan hyvää suomen kielen taitoa. Eduksesi katsotaan aikaisempi kokemus elintarviketuotantotilojen siivouksesta, hygieniapassi sekä työturvallisuuskortti.

ISS palveluilla tarjoamme sinulle turvallisen ja rehellisen työympäristön. Korostamme päivittäisessä työssämme näitä ominaisuuksia, koska haluamme, että jokainen työntekijä saa työskennellä turvallisessa sekä arvostavassa työympäristössä ja jokaisen työntekijän työpäivä päättyy hymyissä suin. Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden hyvinvointia kanssamme!

Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 28.11.2019 ja työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.


ISS:n elintarviketeollisuuden palvelut on erikoistunut elintarviketeollisuuden yritysten tuotantotilojen ja -laitteiden puhtauspalveluihin sekä tuotantohygienian ylläpitoon. Toiminnan lähtökohtana on asiakkaan tuotantoprosessien syvä tuntemus sekä prosessien mukaan räätälöidyt hygienia- ja palveluratkaisut.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -