Osa-aikainen Digital Marketing Coordinator, Pierre Fabre Dermo-Cosmetique, Espoo
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.7.2021
Etsimme asiakasyrityksellemme Pierre Fabre Dermo-Cosmetiquelle osa-aikaista markkinoinnin tai viestinnän ammattilaista Marketing and Digital Coordinatorin rooliin. Pääset työskentelemään osana kansainvälistä yritystä ja kehittämään tunnettujen apteekkituotemerkkien Eau Thermale Avène-, Ducray- ja A-Derma kuluttajamarkkinointia. Tämä tehtävä sopii hyvin kielitaitoiselle ja hyvää visuaalista silmää omaavalle viestinnän ammattilaiselle, joka etsii itselleen osa-aikaista työtä!
KUVAUS
Tässä tehtävässä tulet työskentelemään osana pohjoismaista digimarkkinoinnin osastoa ja vastaat osaltasi Suomen markkinoista. Pääasiallisena tehtävänä on tukea ja koordinoida paikallista markkinointia, kehittää jatkuvasti digitaalista markkinointia ja tuotemerkkien näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa sekä toteuttaa visuaalisia kampanjoita ja kääntää valmista sisältöä suomen kielisille nettisivuille. Pierre Fabren tuotemerkkeihin kuuluvat apteekin hyllyltä tutut laadukkaat tuotteet Eau Thermale Avène-, Ducray- ja A-Derma. Työskentelet yhteistyössä pohjoismaisten tuotepäälliköiden ja pohjoismaisten digitaalisten johtajien kanssa painopiste B2C markkinoinnissa. Suomessa sinulla on tukenasi samanlaisessa roolissa kokoaikaisesti työskentelevä kollega sekä 10 henkilön tiimi.

Odotamme tehtävään valitulta henkilöltä strategista näkemystä markkinoinnin kehittämisestä ja toteuttamisesta. Vahva ja luova kirjoitustaito, hyvä visuaalinen silmä sekä kyky huomata yksityiskohtia ovat avain asemassa tehtävässä menestymisen kannalta. Lisäksi ideaalihakijallamme on kykyä ymmärtää ja tulkita trendejä, kilpailijoiden strategioita ja kuluttajien käyttäytymistä sekä aikaisempaa kokemusta tai tietämystä apteekkikosmetiikasta / lääketeollisuudesta.

Tarjoamme

Kyseessä on suorarekrytointitoimeksianto ja tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään osa-aikaiseen 12 kk määräaikaiseen työsuhteeseen asiakasyritykseemme. Pierre Fabre tarjoaa sinulle monipuolisen, haastavan ja itsenäisen työnkuvan osana dynaamista kansainvälistä organisaatiota. Pääset työskentelemään innostuneiden ja motivoituneiden kollegoiden kanssa - upeiden tuotteiden parissa.
TYÖNKUVA

* Vastaat paikallisista Pierre Fabre -brändien verkkosivustoista, sosiaalisesta mediasta ja digitaalisista viestintäkanavista sekä hakukoneoptimointia
* Suunnittelet ja toteutat sosiaalisen median kampanjoita ja vaikuttajamarkkinointikampanjoita pohjoismaisen markkinointisuunnitelman mukaisesti
* Tuotat markkinointimateriaaleja, oikoluet ja käännät valmista sisältöä ja luot paikallista sisältöä
* Tuet tuotekampanjoiden toteutumista, koordinoit erilaisia markkinointitapahtumia ja tarjoat markkinointianalyysejä paikallisista tuotelanseerauksista sekä markkinointikampanjoista
* Muut mahdolliset tehtävät, kuten budjettivastuu, yhteistyö Field-tiimin kanssa sekä tarjoat tukea markkinointiin ja admin tehtäviin liittyen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva koulutus esimerkiksi markkinoinnin, viestinnän tai kielten parista
* Kokemusta vastaavista markkinoinnin tehtävistä
* Sujuva suomen ja englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito. Lisäksi eduksi katsotaan, mikäli osaat ranskaa, tanskaa tai ruotsia, mutta tämä ei ole välttämätöntä
* Hyvät IT-taidot (Adobe CC, In Design, Photoshop, MS Office)
* Olet yhteistyökykyinen tiimipelaaja ja kykenet myös omatoimiseen itsenäiseen työskentelyyn
* Olet motivoitunut kehittymään markkinoinnin tehtävissä
* Työskentelet hyvin paineen alla ja pystyt joustavasti mukauttamaan työskentelyä deadlinen mukaisesti


Muuta tietoa


* Aloitus: sopimuksen mukaan elokuun aikana tai syyskuun alussa
* Työaika: osa-aikainen, noin 3 päivänä viikossa
* Kesto: 12 kk
* Sijainti: Espoo sekä osittainen etätyömahdollisuus
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Liitäthän hakemukseesi motivaatiokirjeen, jossa tuot esiin motivaatiosi ja kiinnostuksesi juuri tätä tehtävää kohtaan!
MUUTA TIETOA
Pierre Fabre Group on toiminut jo yli 50 vuoden ajan reseptilääkkeiden, dermokosmetiikan ja kuluttajien terveydenhoitoon liittyvien tuotteiden parissa. Pierre Fabre on maailman toiseksi suurin dermokosmeettilaboratorio ja toiseksi suurin yksityinen ranskalainen lääkeryhmä. Suomen apteekkimarkkinoilla Pierre Fabresta on tullut tärkeä toimittaja tunnetuille ja vakiintuneille dermo-kosmetiikkamerkkeille: Eau Thermale Avène, Ducray, A-Derma ja Klorane.

Yhtiöllä on noin 11 000 työntekijää, sillä on tytäryhtiöitä 45 maassa ja tuotteita myydään yli 130 maassa. Pierre Fabre Dermo-Cosmétiquella on Pohjoismaisten tytäryhtiöiden pääkonttori Kööpenhaminassa ja sivuliike Suomessa Espoossa, joka vastaa paikallisesta markkinoinnista ja myynnistä.

Tutustu yritykseen lisää täältä!
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1476499
  • Tehtäväalue: Markkinointi ja media
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo