(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen Delivery Coordinator Jetpakille
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2019
Etsimme asiakasyrityksellemme Jetpak Suomi Oy:lle osa-aikaista Delivery Coordinatoria lennokkaisiin tehtäviin logistiikka-alalle! Tehtävässä olet mukana löytämässä ratkaisuja asiakkaiden kuljetustarpeisiin nopeatempoisessa ja kansainvälisessä ympäristössä. Mikäli asiakaspalvelu ja organisointikyky ovat vahvuuksiasi, lue lisää ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Tässä roolissa toimit asiakasrajapinnassa koordinoiden lähetyksiä, kuljetuksia sekä asiakaspalvelua. Kuljetukset tapahtuvat niin maa- kuin ilmateitsekin. Työtehtävät ovat monipuoliset ja työnkuvasi pitää sisällään tehtäviä asiakkaiden neuvomisesta tilausten vastaanottoon, lentoasiakirjojen tekoon sekä ajojen ja kuljetusten järjestelyihin. Joustavat työajat mahdollistavat työskentelyn erinomaisesti esimerkiksi opintojen ohella.

Tarjoamme


* Mielenkiintoisen ja monipuolisen työn nopeatempoisessa ja kansainvälisessä ympäristössä
* Kattavan perehdytyksen tehtävään
* Mukavan ja asiantuntevan työyhteisön
* Mahdollisuuden päästä luomaan arvokkaita asiakaskokemuksia
* Joustavat työvuorot ilta-, viikonloppu- ja yölisineen


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä{target="_blank"}
TYÖNKUVA

* Tilausten vastaanotto puhelimitse tai järjestelmän kautta
* Yleinen asiakkaiden neuvonta sekä asiakkaiden tiedusteluihin vastaaminen
* Asiakkaiden tarpeiden kartoittaminen ja palveluiden mahdollinen myynti
* Kuljetusten organisointi sekä tähän liittyvät tehtävät, kuten lentoasiakirjojen valmistelu

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Sopiva koulutustausta (esimerkiksi tradenomi tai kaupallisen taustan omaava logistiikkaopiskelija)
* Järjestelmällinen ja itseohjautuva työote
* Hyvä looginen päättelykyky
* Hyvät IT-taidot
* Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito
* Hyvät vuorovaikutustaidot ja asiakaspalveluhenkinen asenne


Lisäksi henkilöllä on oltava B-ajokortti sekä nuhteeton tausta. Tausta selvitetään EU:n siviili-ilmailuasetusten vaatimusten mukaisesti. Logistiikka-alan aikaisempi kokemus katsotaan eduksi.

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12kk, jatko mahdollinen
* Sijainti: Vantaa
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Jetpak Finland Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Jetpak Suomi Oy{target="_blank"}
on pohjoismaiden johtava pikakuljetusyritys, joka tarjoaa nopeita, tarkkoja ja helppokäyttöisiä ovelta-ovelle kuljetuksia ja logistiikan jakeluratkaisuja ympäri Eurooppaa. Jetpak on kansainvälinen yritys, joka koostuu yli 150 lokaatiosta, 700 ajoneuvon verkostosta ja laajasta lentoreittiverkosta. Jetpak löytää parhaat ratkaisut yksilöllisiin kuljetustarpeisiin ja toimittaa lähetystarpeet nopeasti perille kaikkina viikonpäivinä vuorokauden ympäri.