Osa-aikainen Customer Care Specialist, Edenred, Helsinki
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2021
Edenredin asiakaspalvelutehtävissä olet osa monipuolista työnkuvaa, jossa riittää haasteita. Meillä pääset hyödyntämään omia vahvuuksiasi ja vieressä on mitä mainioin työkaveri, joten tylsiä päiviä ei tule vastaan. Työssä saat lisää osaamista asiakaspalvelutehtävistä ja myös eri asiakasryhmien kanssa toimimisesta. Ennen kaikkea työpäivän fiilistä nostaa eloisa työyhteisö, jossa jokainen on osa porukkaa ensimmäisestä päivästä lähtien., Meri - Customer Care Specialist, Edenred
KUVAUS
Haemme useampaa energistä ja asiakaspalveluhenkistä Customer Care Specialistia asiakasyrityksellemme Edenredille osa-aikaiseen, tarvittaessa töihin kutsuttavaan tehtävään Helsingin Vallilaan! Tässä tehtävässä sijoitut tiimiin, joka vastaa Edenredin Delicard-lahjakorttituotteen asiakaspalvelusta. Taustasi ei ole tässä roolissa keskeisin - tärkeintä on halusi auttaa asiakkaita heidän tarpeissaan alusta loppuun, ja tuottaa heille positiivinen asiakaskokemus Delicardin parissa. Mikäli etsit monipuolista ja elämäntilanteesi mukaan joustavaa osa-aikatyötä esimerkiksi opintojen ohelle, saatat olla etsimämme henkilö!

Roolissa toimit osana tiivistä ja lämminhenkistä myynnillistä asiakaspalvelutiimiä, ja olet tärkeässä roolissa luomassa positiivista asiakaskokemusta Delicard -asiakkaille. Tehtävässä otat vastaan yksityis- ja yritysasiakkaiden palvelupyyntöjä puhelimen ja sähköpostin välityksellä, ja pyrit löytämään heidän tarpeeseensa parhaan mahdollisen ratkaisun. Emme edellytä sinulta aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta, sillä keskeisintä on intosi ja halusi palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla! Työtehtävä on osa-aikainen (vähintään 7,5 h/kk) ja tarpeen mukaan töihin kutsuttava. Sesonkiaikana joulun alla ja tammikuun alussa tarvitsemme erityisesti apuasi ja työtunteja on tarjolla enemmän!

Tarjoamme


* Mahdollisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta B2C - ja B2B-asiakaspalvelusta
* Pienen ja lämminhenkisen työyhteisön tuen
* Kattavan perehdytyksen tehtävään
* Joustavasti sovittavissa työajat oman tilanteesi mukaan


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Yritys- ja yksityisasiakkaiden yhteydenottojen vastaanottaminen puhelimitse ja sähköpostitse
* Asiakkaiden neuvonta ja opastus Delicard-lahjakorttituotteeseen liittyen sekä kyselyihin vaadittavat taustaselvitystyöt
* Lisämyyntimahdollisuuksien tunnistaminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Asiakaslähtöinen ja energinen työote
* Kyky työskennellä tehokkaasti paineen alla hektisissäkin tilanteissa
* Hyvät tietotekniset valmiudet ja kyky omaksua nopeasti uusia järjestelmiä
* Sujuva suomen ja englannin kielen osaaminen
* Mahdollisuus työskentelyyn myös lyhyellä varoitusajalla tarvittaessa


Työntekijänä olet


* Iloinen ja ulospäinsuuntautunut
* Paineensietokykyinen
* Palveluhenkinen
* Ratkaisukeskeinen
* Joustava


Ruotsin kielen taito sekä aiempi työkokemus puhelinasiakaspalvelusta katsotaan vahvaksi eduksi tehtävässä.

Muuta tietoa


* Työmäärä: Osa-aikainen, tarpeen mukaan töihin kutsuttava (minimitunnit 7,5 h /kk)
* Aloitus: 15.11.2021
* Kesto: Tammikuun 2022 loppuun
* Sijainti: Vallila, Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Edenred Finland Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Edenred Finland Oy on Suomen johtava työsuhde-etujen tarjoaja ja suomalaisten yritysten kumppani työhyvinvoinnin edistämisessä. Edenred tarjoaa modernit ratkaisut tärkeimpiin henkilöstöetuihin ja lisäksi tuotevalikoimaan kuuluu Delicard-lahjakortti. Yhteinen missiomme on rakentaa hyvinvointia suomalaiseen työelämään tuotteidemme avulla. Hyvinvointi on kaiken toimintamme keskiössä, niin visiossamme, yrityskulttuurissamme kuin toimistomme mööbeleissä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1496948
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki